İlk olarak Türksat uydusuna yönlendirilmiş bir çanak antene ihtiyacınız var
HD uydu alıcısı olarak da şu anda next firmasının kampanyası var eski bir uydu alıcısı iade ederek , next satıcılarından 99 liraya temin edebilirsiniz
Sevgili dostlar iyi geceler;
Eminim haberiniz olmuştur kablo TV bu yıl içinde bir sürü kanalı listeden çıkarttı. Son olarak da cnbe-e ve Bloomberg de karardı dün gece. Evdeki bu kablo TV sinyalini zayi etmeden (çünkü oldukça ucuz) bir uydu alıcısı alsam HD kanallar dahil izleyerek bu çileden sıyırabilir miyim acaba?
Cevap evet ise makul fiyat ile ne tavsiye edersiniz? Bu konuda maalesef bilgili değilim, HD yerli kanalları izleyeyim, kanal geçişleri hızlı olsun, kurulum güncelleme gibi zırt pırt müdahele gerekmesin, ne bileyim işte böyle basit kaliteli bir şey olsun ve uzun süre amaca hizmet etsin.
Konuda katkı yapacak dostlara peşinen teşekkürlerimi iletiyorum.
İlk olarak Türksat uydusuna yönlendirilmiş bir çanak antene ihtiyacınız var
HD uydu alıcısı olarak da şu anda next firmasının kampanyası var eski bir uydu alıcısı iade ederek , next satıcılarından 99 liraya temin edebilirsiniz
Teledünya düşünmez misiniz? Mevcut kablo TV altyapınızı kullanarak, hiç çanak antenle vesaire uğraşmadan yüzlerce kanala ulaşabilirsiniz (HD'ler dahil).
Şuraya bir göz atın:
Yanıtınız için teşekkür ederim, apartmanda ve dairemde uydu anten sistemi var, D-Smart'ı salondaki TVde bu şekilde alıyoruz, benim amacım ise yatak odasındaki TV de bağlı kablo TV hattından bir uydu alıcısı marifetiyle HD yayın alabilmek. Yani yeni bir hat çekmeden mevcut hattan faydalanabilmek. Bahsettiğim kablo TV hattı oğlumun adasında da mevcut ve oradan da Teledünya izleyebiliyor. Tek kontratla iki alıcı olmayacağına göre ben de başka bir alıcı takıp aynı kanalları izleyeyim diye düşündüm. Tabi mümkün ise zira Teledünya özel bir şifreleme ile kendi uydu alıcısı marifetiyle izlenmeye olanak veriyor olabilir. Dedim ya bu işlerden pek anlamıyorum varsayımda bulundum sadece.
Yanıtınız için teşekkür ederim, Bahsettiğim kablo TV hattı hem yatak odamızda hem de oğlumun adasında mevcut ve oğlum oradan Teledünya izleyebiliyor. Tek kontratla iki alıcı olmayacağına göre ben de başka bir alıcı takıp aynı kanalları izleyeyim diye düşündüm. Tabi mümkün ise zira Teledünya özel bir şifreleme ile kendi uydu alıcısı marifetiyle izlenmeye olanak veriyor olabilir. Dedim ya bu işlerden pek anlamıyorum varsayımda bulundum sadece.
Redline ts 4000 plus sizin işinizi görür sanırım.Şifreli kanallar ve film deposu süreli olarak bedava incelemenizi öneririm.
sayın şerefbey
değerli arkadaşımız lazzaro açıklamayı yapmış
dediği gibi kablotv hattına uydu alıcısını bağlayıpta kablotv veya uydunet yayınlarını alamazsınız
siz ancak ikinci el bir uydunet cihazı alıp odanıza takarak oğlunuzla dönüşümlü olmak kaydıyla teledünya yayınlarını seyredebilirsiniz
ikinci bir uydu net cihazı alsan dahi kartı alman lazım onada ayda en az 15 ytl ödemen lazım
yada clone kart var onla bir aboneden öteki cihazındaki kanal yayıınları izlersin izlersin oda riskli yakalnırsan ceza ödersin