değerli ustalar
son yazılımdan sonra dsmart modül cihaz açmıyor...acaba nasıl bir bir ayarlama yapabilirim cihaza...yardımlarınızı bekliyorum lütfen..giriş ayarlarını nasıl yapabilirim...açıklarsanız sevinirim.
evet bende de aynı sorun var ve şuan izleyemiyorum.
Bende normal CI modül var. Sorunsuz çalışıyor. Geçen haftalarda ufak tefek takılmalar oluyordu, sonra kendiliğinden düzeldi.
Modülü bir başka Modüllü TV ye takın.
Modül kendini guncelliyor.
Sonra Machinada çalışır.
Bende CI modül var. Cihazı ilk açtığımda bazen takılma oluyor ama kanal aşağı-yukarı yapınca açılıyor. Sorun yok yani. Giriş tercihlerinden modül girişi kısmını CI+ veya modül girişinden size uygun olanı seçin. Veya diğer arkadaşların da söylediği gibi modülü güncellettirin.
Düzenleyen satkingdom : 21-08-2015 at 15:54
bende de donmalar oluyordu ve kanallar geç açılıyor yada hiç açmıyordu.Fabrika ayarlarından sadece kişisel ayarları sıfırlayınca sorunsuz çalıştı.Tekrar farklı ayarlar yapınca tekrar sorun başladı.Tekrar ayarları sıfırladım ve 1 haftadır sorunsuz çalışıyor. Birde sinyal gücü zayıf olunca kanallar açmıyor, sinyal gücünün çok iyi olması lazım
Bende uzun süredir kullanmamıştım modülü taktım kanallar açılmıyor sinyal yenileme yaptım online işlemlerden Dsmart müşteri hizmetlerini aradım ulaşamıyorum en son siteden mail attım geri dönüş yapmalarını bekliyorum.
Edit: Modülü güncellettim Vestel TVde denedim açıldı kanallar eve geldim machina 3D ye taktım yayın yine yok.
Bende Machinanın eski yazılımlarından birine döndüm çalışıyor şu an.
Ya modüle yazılım yükletip 10 TL verin yada machina 3D nin eski sürümünde devam edin.
Düzenleyen basmane : 29-08-2015 at 11:47 Sebep: Sorun Çözüldü...