kırmızıya uzun basınca ekran mavi olmalı oradada 3-1-1 yapacaksın
Merhaba arakadaşlar elektrik gitti geldi ve Android yazısında kalıyor. Fat 32 formatlı bir usb ye en son güncelleme dosyasını atıyorum. fakat kumandadan mavi tuşa basılı tutarak açıyorum cihaz yine android yazısında takılı kalıyor. Kırmızı tuşla açıyorum fakat yine android yazısında takılı kalıyor. Bu şekilde bıraktığımda bazen 15 - 20 dakika da açılıyor. Bazense hiç açılşmıyor. servise göndermeden yapabileceğim birşey var mı?
Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
kırmızıya uzun basınca ekran mavi olmalı oradada 3-1-1 yapacaksın
cihaz açıldığında dikkatimi çekti acaba ben yanlışlıkla sdcard versiyonunu mu yükledim. anlayamadım depolama bölümü bu şekilde ve hiç bir ayarı kaydetmiyor.
fakat elimde sd kartım da yok. geri dönemiyorum sanırım. açılırken ki hiç bir menüyü açamıyorum. tavsiyeniz var mı ?
hiç yorum yokmu :)
0212 8752570 numaralı teknik servise telefon ederseniz herhalde yardımcı olacaklardır.
sd card'lı olmayan sürümü indir. maviyle açıp otomatik yükleme yapacaktır. olmazsa 1 veya 2 öncesi sürümü mavi tuş ile yükle daha sonradan yazılım yükseltirsin.
bir ara bende sd card yazılımından normal yazılıma dönmüştüm. yani dönüş yapılabiliyor.
bu arada sd card takıp sd cardlı kullanmanı tavsiye ederim. cihazda hiçbir problem kalmıyor.
geçmiş olsun.