Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 10 mesajdan 1 ile 10 arası

Konu: İptv ses gitme problemi

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2014
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    41
    Mesajlar
    442
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    601121

    İptv ses gitme problemi



    Arkadaşlar ip tv izlerken kanal değiştirdikten bir müddet sonra ses gidiyor.bütün image lerde aynı problem var.
    bilgisi olan varmı yetkililere haber verecek biri varmıdır.
    Düzenleyen xptuncay : 19-08-2015 at 11:41

  2. #2
    Average Member
    Giriş Tarihi
    24-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    46
    Mesajlar
    488
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    728

    Bende de aynı problem var en son openatv 5.1 image yüklemiştim.Buket üzerinden ıptv izlerken oluyor ama openatv resmi forumunda okumuştum bu sorun üzerinde çalışıyorlarmış
    Düzenleyen arabad : 19-08-2015 at 11:51

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    26-08-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    51
    Mesajlar
    70
    Üye No
    254619

    Bende openmips 4.2 var, ve hic sorun yok. :smiles34:

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    21-04-2006
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    53
    Mesajlar
    5,389
    Üye No
    209744

    Openatv 4.2 versiyonu kullanabilirsiniz.Onda bu sorun yok.

  5. #5
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2014
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    41
    Mesajlar
    442
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    601121

    image lerin 5 versiyonunda var problem zaten onlar daha hızlı olduğu için kullanıyoruz.
    şuan opendroid 5.2 kullanıyorum iptv ler normal kanal gibi açılıyor.ama atv 4.2 de baya bekliyo yüklenirken.

  6. #6
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    16-03-2005
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    52
    Mesajlar
    2,107
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    83345

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xptuncay Mesajı Göster
    Arkadaşlar ip tv izlerken kanal değiştirdikten bir müddet sonra ses gidiyor.bütün image lerde aynı problem var.
    bilgisi olan varmı yetkililere haber verecek biri varmıdır.
    Kumandanın sağ sol tuşları ile kanal değiştiğinde mi oluyor? Kanal listesinden kanal seçilip ( ok tuşu ile) kanal değiştirildiğinde de ses gidiyor mu?

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2014
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    41
    Mesajlar
    442
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    601121

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi LİMAN Mesajı Göster
    Kumandanın sağ sol tuşları ile kanal değiştiğinde mi oluyor? Kanal listesinden kanal seçilip ( ok tuşu ile) kanal değiştirildiğinde de ses gidiyor mu?
    hocam iptv buketinde 3,5 kanal değiştirdik bi sonraki kanalda ses gelmeyebiliyor.yada normal bukete geçtik sonra iptv buketine geçince gelmeyebiliyor.cihazı yeniden başlatınca düzeliyor.

  8. #8
    Member
    Giriş Tarihi
    28-12-2008
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    209
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    474750

    Yeni imajlarda bu sorunu düzeltilen bir imaj var mi?

  9. #9
    Average Member
    Giriş Tarihi
    03-01-2014
    Mekan
    37 Kastamonu
    Yaş
    41
    Mesajlar
    442
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    601121

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi kazemx Mesajı Göster
    Yeni imajlarda bu sorunu düzeltilen bir imaj var mi?


    iptv kanallarını resindeki gibi ekleyince problem olmuyor.

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    28-12-2008
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    209
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    474750

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi xptuncay Mesajı Göster
    iptv kanallarını resindeki gibi ekleyince problem olmuyor.
    Tesekkür ederim, aksama deniyecegim


Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı