Bu Müşteri Hizmetlerinde çalışan insanlara bu kadar yüklenmenin bir gereği yok. O adamlarda ekmeğinin peşindeler, bir eleştiri de bulunacaksanız, yetkili birisiyle görüşmek istiyorum deyin ve o kişiye isyan edin.
Digitürk müşteri temsilcisine TRT Spor Kanalının HD yayını neden gelmediğini sordum ve aldığım cevap :)
Bu Müşteri Hizmetlerinde çalışan insanlara bu kadar yüklenmenin bir gereği yok. O adamlarda ekmeğinin peşindeler, bir eleştiri de bulunacaksanız, yetkili birisiyle görüşmek istiyorum deyin ve o kişiye isyan edin.
Bu müşteri hizmetleri emir kulu.Bunlara değilde bunların arkasına saklanan asıl yetkililer var onlara laf ediceksiniz.Ve müşteri hizmetlerinden arayıp genel merkezden bir yönetici ile görüşülse daha faydalı olur.
Servis geldi LNB dedğişimi yapılacakmış dedi Yeni LNB takıp Kolay kurulum yaptılar Kullandığım LNB bende kaldı. Netten 30-40TL'ye satıp bir aylık faturamı karşılasın bari. Onlar bilgisizse bu şekilde kullanmak benimde hakkım.
Emir kulu da işini doğru yapmak diye bir şey var, Digiturk'ün müşteri hizmeti görevlisi olarak çalışıp nasıl olur da hangi kanal var platformda diye bilmez? Emir kulu, çalışıyor vs. tamam, bir anlık boşluğuna da gelebilir insanın ama arkadaş ısrarla sormuş ve hatta yazmış, hala bu şekilde bir cevap, bunun emir kulluğu ya da çalışmayla alakası yok, yaptığınız bir iş var ise onu da düzgün yapmak gereklidir. Bu bir rezill****r bence de!
kim bilir kimin torpillisi
İşini sevmiyorsan ayrılacaksın kardeşim senin işini yapmak istiyen bir sürü kişi var.
kişisel hata yapılmış insani bir durum
Arkadaşlar tamam emir kulu, çalışan felan diyorsunuz da az da olsa uydu işleri ile temel bilgileri bilmeli. Bu kadar cahillikle bu iş yapılamaz. Sonra biz gibi üyeler çığrından çıkar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu ne arkadaş ya herkes kendi sorunu yüzünden konu açıyor!Temalara göre ayırıp oraya yazın bana ne digitürk müşteri hizmetlerin deki kişinin neyi bilip bilmediğinden!Onlar emir kulu ve sadece yönlendiriyorlar şikayetleri!O zaman bende kişisel sorunumu altech cihaz bölümüne değilde buraya yeni konu açayım belki bilen çıkar ve cevaplar.Biraz forum kurallarına uyalım emeğe saygı gösterelim lütfen.
Bu durumdan anlaşılıyor ki müşteri hizmetleri kapsamlı bir bilgiye hakim değildir bu acı bir gerçek tabi şuda var her zaman da onlara yüklenmemek lazım asıl sorun şudur bu umursamazlığı sağlayan kişilerin vurdumduymazlığı ve yeterli ciddiyeti sağlamamaları
O emir kulu bu allah kulu o ekmeğinin peşinde peki biz başka sektörde çalışanlar neyin peşindeyiz? Ya insan hiçbirsey bilmiyorsa kendi kendini az da olsa eğitir birşeyler öğrenmeye calışır.telefonda dut yemiş bülbül gibi apışıp kalan temsilciler var.yapamıyorsanda bırak işi ehli yapsın.birde şu fazla yüklenmeyin olayı nedir ya? Biz sanki onları muhabet için aryıoruz.bilgi vermek onların işi.her turludonanım onların elinin altında
Bırakın be insan yaptıgı işi biraz önemser çalıştıgın platformda ne tür kanallar var diye merak eder biraz bilgi alır ezbere iş yapılmaz Dsmart,Digitürk,Tivibu vb. hepsinin müşteri temsillicelerinin dogru düzgün bilgileri yok bunları işleri hakkında gerekli bilgi vermeyen platform yöneticilerinide kınıyorum.:smiles22:
Düzenleyen Mete Han : 17-08-2015 at 20:12
Emir kulluğu ile alakalı değil bu durum...işini sahiplenip kendini geliştirmeyle alakalı...nasıl olsa bir denetleme mekanizması yok diye kendini salıyor insanımız...avrupada bir platformda müşteriye böyle cevap versin,lnb falan değişimi yapılsın,kurumu zarara uğratıyor diye maaşından keserler..
Sanırım eğitim seminerleri yetersiz ya da yok gibi bir şey. Ayrıca HD yayının LNBile ilgisi var mı?