ben sana bişey söyliyimmi dede bizim cihazlardan bu saatten sonra bir cacık olmaz
UNO bölümünün sakin dostları,zaten bir elin parmakları kadar az sayıda kullanıcı kaldık..İçimizden biri ayrılıpta (terfi ederek) yokluğunu hissettiğim an beni de bir efkâr basıyor..."Acaba bir daha gelmeyecek mi?" kuşkusunu yaşamak istemiyorum.Tatile gidiyor olsanız bile lütfen ....gün kadar buralarda yokum,deyin!..Kuşkulu yaşamaktan bıktım.Sadece iyi şeyler düşünmek istiyorum...Yoksa Yoklama Defterini açacağım...Hepinizin sağlık,mutluluk içinde olmanız dileğimle...:wave::bravo::love:
ben sana bişey söyliyimmi dede bizim cihazlardan bu saatten sonra bir cacık olmaz
Hayır, sevgili Özkan!..Karamsarlığa prim yok:"Meoboot" kurulumunu öğren.Yeni olanaklara kapı açıyor...Sevgiyle kal!..:wave:
Meoboot ve Multiboot yalnızca HDD varsa mı kurulabiliyor?
Çok backup verilen cihaz en iyi cihaz değilmi ? :smiles10:
Kan emiciler sizlerin üşengeçlik zafınızdan yararlanıp böyle bir ortam yarattılar...Bunuda kendi çaplarında fırsata dönüştürüp firmalardanda kan emdiler.Emmeye de devam ediyorlar...İşlerine gelmeyenide akılları sıra tukaka ilan etmeye çalışıyorlar.Bu söylediklerim emekçi arkadaşlara hitaben değildir...Zaten bu yazdıklarımı okuyupta sinirleniyorsa bilsinki kan emicidir...
Memorist ustanın dediği gibi forumda Enigma deniziyle ilgili her türlü resimli anlatım konuları fazlasıyla mevcut...Biraz okuyup zaman geçirdikçe aslında kimseye ihtiyacınız olmadığını göreceksiniz...Saygılar.:smilies39:
geçenlerde satmış olduğum uno cihazımı satın alan arkadaş kullanamadığı için geri getirdi.bende meoboot kurulu.flashta bh 2.1.3 usb de vti 7.0.1 kurulu.bunlarla idare ediyorum.backup olurmu olmazmı pekde ilgimi çekmiyor.şimdi ham imajlara ts panel ve cccam infoları kurup deniyeceğim.böylece bağımlığımda kalmayacak.selamlar.
ustadlar open black hole kurdum flasha multiboot ile diğer cihazların backuplarını kullanabilirmiyiz.tşk
Merhaba Okay1962 dost!..Meoboot/Multiboot konusunda en çok ses çıkaran,yakınan benim.Her ne kadar şikayetçi olsam da meoboot kurulumu benim vazgeçilmezim oldu...İtiraf edeyim ki,yeni şeyleri denemekten de asla vaz geçmiyorum.Son tahlilde Nurettin01 dostun yaptıklarını yapmaya başladım.Olduğu kadar olacak.Bizim cihazlarımız ham imaje ile bile "uydu alıcısı"kimliğini ve özelliğini asla kaybetmez.Ham imaje konusunda da destek kesileceğine ihtimal vermiyorum.Destek bulamayacağımız konu sadece cihazın multi medya özelliğini kullanamamak olur.Eh bu da vaz geçilmez bir durum değil.
Şimdi UNO kullanıcı dostlara meobotta neler olduğunu sadece bir fikir vermek adına yazıyorum..Elbette çoğu büyük ölçekli bacuplar yüklenmedi..Ama olanlar da "keşke şu da olsa!" dedirtmiyor..
UNO Flashında:Black Hole-2.1.3-Gürkan Oğuz.
Meobootta ise: 1) Vu+Zero,OpenATV,5.1-Remzi Arslan 2)Vu+Zero,VTI-8.2.2-Remzi Arslan 3)Vu+SoloSE,Open PLİ-4.0-Abilgen73 4) Vu+SoloSE,OpenLD-1.8-Reco-54 5)Vu+Duo,ORJ.İmg.Memorist 6) Vu+Ultimo,Sat DreamGr.-Kayacan 7) Vu+Duo,Open BlackHole,2.1.7-Onur1995 8) Vu+UNO,VTI-8.2.3-rselturk.Evet son çalışma bana ait.Öyle bacup diye paylaşıma sunulacak bir ürün değil.Hemen her gün bulduğum,merak ettiğim "ham imajlara" Kanal listesi-TS Panel ve skinler yükleyerek çalıştığım bir alan.Yani herkesin yapabileceği bir uğraş..Denemekten korkmayın.Özellikle bilgisayar kullanmayı bilenler bunu çok daha kolay başarırlar.Hepiniz sağlıkla sevgiyle kalın.Umutlarınız bitmesin!..:wave::wave:
Düzenleyen rselturk : 17-08-2015 at 14:41
Ne arıyorsunuz onu anlayamadım arkadaşlar. ?
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aaa! Dost tatilden dönmüş.Hoş gelmiş...Ne aradığımıza gelince. Öyle fazla bir şey değil;herkesin aradığı,"yeni imajlara yeni bacuplar.!"
Open Blac Hole-2.1.7 OpenATV v5.1 VTI-8.2.3 vs. vs.İşte bunlara benzer şeyler. Komşuda pişiyor,kokusu da bize geliyor.Yaşa-başa bakmadan kıskançlık duyuyoruz...Belki bayram yaklaşırken bir sevindiren çıkar diye umut ediyoruz..:wave:
Hayırlısı ile
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi