güzel bir haber gördüm bende epg'de yazıyı ispanya ingiltere formula süper lig derken program sıkıştı iyice
80 numaralı kanaldan izlediğimiz Ntv Spor kanalını 20 Ağustos Perşembe 00:00 itibariyle 81.kanaldan izlemeye devam edeceğiz. Bu gelişmeyle birlikte 20 Ağustos Perşembe günü Lig Tv 4 kanalı yayın hayatına başlayacaktır..
Kaynak: 80.kanal Ntvspor Epg hizmeti
güzel bir haber gördüm bende epg'de yazıyı ispanya ingiltere formula süper lig derken program sıkıştı iyice
Hayırlısı olsun ligtv 4 bekleniyordu zaten...
Lig tv 10 cıkacak yakında discover science hd diyoz adamlar ne getiriyor hey ALLAHım
Düzenleyen Vdsl2 : 14-08-2015 at 13:24
Keşke A SPOR HD de 382 de olsa...Spor kanallarının çok dışında kalmış oluyor, spor kanalları bir yerde toplanmış olur...Hani olmaz ya belki olur da 383 de TRT SPOR HD olsa..
Hele şükür Lig tv 4,bunun ustune yenı bir lig daha bekleniyor :)
Bu demektirki ligtv4 yakındır artık.O gün itibariyle yayına geçer...Zaten kanal 1 aydır tek stüdyodan kayıt yapıyor dikkatinizi çektiyse...Demekki yenileniyor stüdyolar...
TJK TV nereye gidecek veya da yayın sonlanacak mı ?
arkadaş ben anlamıyorum bunları birazda fiyatları ucuzlatsalar dünyanın abonesini yaparlar mesala bir insan filim +dizi+süperlig maçlarını+giriş paketini 50 tl civarı seyredebilse birçok abone kazanırlar
Düzenleyen saruhan : 14-08-2015 at 14:39
Türksatta da olacak mı acaba.
güzel haber hayırlı olsun.
keşke digitürkün spor kanal sıralaması şöyle olsa
70 : BURSASPOR TV
71 : BJK TV
72 : GS TV
73 : FB TV
74 : EUROSPORT NEWS
75 : EUROSPORT HD
76 : EUROSPORT 2 HD
77 : LİG TV HD
78 : LİG TV 2 HD
79 : LİG TV 3 HD
80 : LİG TV 4 HD
81 : NTVSPOR HD
82 : A SPOR HD
83 : TRT SPOR SD(inşallah tez zamanda hd olur)
84 : Sports TV HD
85 : TJK TV SD/HD
86 : Fox Sports(bununda tez amanda hd olacağını düşünüyorum)
87 : Extreme Sports
88 : İdman Azerbaycan
Düzenleyen hayresoglu : 14-08-2015 at 16:49
Fransa Ligini de aldı Digiturk. Birkaç güne kadar Lig Tv4 yayına başlar diye düşünüyorum.
K1001L1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer kanal sıralamalarınıda ekledim bakabilirsiniz...