teşekkürler
Vu+Ultimo OpenATV 5.1 Perfect Tv Backup 14.08.2015
Sn.arkadaşlar,OpenATV imajın 5.1 versiyonun 13.08.2015 günü son güncellemesi yapılmış hali yüklenerek backup hazırlanmıştır.
Backupta ,4 uydulu Kanal listesi kullanılmıştır.(42-19-13-7)13.08.2015 günüde güncelleme yapılmıştır.
A T U N E R
1- TÜRKSAT 42
2- HORBİRD 13
3- EUTELSAT 7
4- EUTELSAT 9
B T U N E R
GELİŞMİŞ TUNER AYARI KULLANILMIŞTIR..(kendi tüner ayarlarınızı yükleyiniz)
A/V Ayarı:
- HDMİ
- 1080İ
- Multi
- Just Scale
- Letterbox
Backupta 4 uydu piconları yüklendi.(42-13-7-19)
Skin Olarak HD Glass 9.72 Kullanılmıştır.
Emu olarakta CCcam 2.30 ve oscam y.mod 18-56 kullanıldı .GSU panel veya Camd manager eklentisinden istediğiniz emuyu aktif edebilirsiniz.
Cam da hediyeli oscamda hediyeli..Bütün ****** günceldir..
Backupta ihtiyaç duyulan pluginler yüklenmiştir.
Standart diğer bütün ayarlar yapılmıştır.
yükleme yapacak arkadaşlara iyi seyirler.
Bu backup Perfect tv için yapılmıştır.
arkadaşlar 21.08.2015 günü backup güncellenerek yeniden yüklenmiştir.
Düzenleyen 31121964 : 21-08-2015 at 21:36
teşekkürler
TEşekkürler usta birşey sormak istiyorum perfect tv eklentisi ücretli bir eklenti mi ?
merhaba arkadasım yazılım için tesekkurler yanlız perfect tv girince mavı ekran hatası veriyor cıhaz tekrar acılıp kapanıyor kontrol edersen sevinirim
Bakp Restart runs down
Bu backupta virus var
Tsk Usta...Yanlız gerçekten Perfet tv de virus var..Perfet tv denemeden sonra uydu cihazı software hatası vermeye başladı ve acıp kapatıktan sonra 10 saniye çalışıyor ve tekrar aynı hata kodu ile yeniden başlama moduna geçiyor şu an uydu cihazını kullanamıyorum..Nasıl bir çözümle software hatası mesajı vermeden cihazı eskisi gibi kullanabilirim..Yardım bekliyorum ....???
İlk açılışı 5 dakika sürdü menu tuşuna bastım ve yeşil ekran hatası aldım neden olabiilir ?
açıldıktan 2 dakika sonra yeşil ekran hatası aldım 10 defa kontrol kullanan arkadaşlarda da aynı hata oluştumu bilgisi olan var mı ?
Perfect tv'yi hiç açmadım. Yeşil ekran olan durumları yazayım.
menuye girmeye çalıştığımda verdi
Mediaportaldan film izlemeye çalıştığımda verdi
Selamlar ...
Aynı hata bende de oluyor...
Sistem açılıyor...10-15 saniye sonra yeşil ekran...Sonra tekrar açılıyor..
Böyle süregeliyor..............