erman toroğlu ve ahmet çakar mı? kahve ağzıyla, bozuk bir ağızla konuşan bu adamların ne işi olur ligtv de?
Lig tv kanallarına tanınmış futbol yorumcuları ve spikerler getirilmeli
erman toroğlu
ahmet çakar
ercan taner
mehmet demirkol
güntekin onay
vb......
erman toroğlu ve ahmet çakar mı? kahve ağzıyla, bozuk bir ağızla konuşan bu adamların ne işi olur ligtv de?
Onur Şahin ve Mustafa Eyi maç anlatmasında kim anlatırsa anlatsın
abi ben ercan taneri istiyorum.Bunca sene ntvspora geçerek bizi kendisinden mahrum bıraktı.Keşke yine maç anlatsa...
AN itibariyle lig de yayınlanan lig merkezindeki yorumcuları kaçımız tanıyoruz ????
Düzenleyen harunkkkkk : 13-08-2015 at 21:28
Ertem sener iyi olurdu aslinda
Spiker konusuna girmeyeyim, Ercan Taner'i isterim sadece onu belirteyim. Ama yorumcu olarak ben de Mehmet Demirkol, Ali Ece, Uğur Meleke (Zaten vardı geçen sene ama ana programa gelse fena olmazdı,maç sonlarında vs.), her ne kadar bazen sinir bozucu gelse de (konuştukları değil, konuşma şekli) Metin Tekin... Kısaca NTV Spor :D yorumcularını vs. beğeniyorum. Ana yayıncıda olsalar fena olmazdı, dinlemekten keyif alırdım.
90+ Programı NTVSpor'da yapılan mesela...
lig tv gene bildiğini okur ,kriz geçirten spikerleri doldurur sonuçda maçı sessiz seyrederiz::))
Dediklerinize katılıyorum bende futbol spikeri olarak Ercan Taner'in geri gelmesi taraftarıyım İngiltere'de nasıl Martin Tyler,İtalya'da Fabio Caressa gibi Türkiye'nin en iyi spikerinin Ligtv'de olması gerekiyor.Ayrıca Ligtv'de görmek istediğim isimler Caner Eler, Erman Yaşar, Kaan Kural, Uğur Meleke, Emre Yazıcıol gibi isimleride görmek isterim.
ersin düzen spiker olarak iyi keza güntekin onay da öyle. Ama adamlar artik henkirmenlik yapiyor gidip mac anlatmazlar artik.
Ben tarafsız maç anlatacak spiker istiyorum. :ok:
Murat kosova'yı çok beğeniyorum ben :)
Katılıyorum Murat Kosova çok iyi
Messi Messiii, messi iii bu neyin nesi messi attı messi attı. Bu şekilde maç anlatanları neden isterler anlamadım. Digital Plus lig kanalı sky sports spikerleri maça ayrı renk katıyorlar. Fransız spikerler gibi kaçan gole kahkaha ile gülenler olsa bizim taraftarlar yaşatmazlar. Ülkede spiker bulmak zor. Basket için daha iyi spikerlerimiz var. Bu arada Messi golü orjinaldir tarafımdan uydurma değil.
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ercan taner gelsin yeter.