çıkıp çıkmayacağı back up verenlerin kişisel tasarrufudur..canları isterse verirler..dönem dönem canlanır buralar,sonra sessiz bir bekleyiş..şimdilerde bekliyoruz..
konuyu açarak hata yaptıysam k.bakmayın ancak vu solo için OPENPLİ güncel backup artık çıkmıyacakmı..
şuanda kullandığım Open PLi 4.0 Vu+ Solo 04.08.2014 backup by dimili
geçen sene çıkmıştı..
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
çıkıp çıkmayacağı back up verenlerin kişisel tasarrufudur..canları isterse verirler..dönem dönem canlanır buralar,sonra sessiz bir bekleyiş..şimdilerde bekliyoruz..
en son yaptığım backup lingde
ve solo cihazım olmadığı için destek artık veremiyorum. başka arkadaşlar yaparlarsa olabilir.
İşin doğrusu elimde solo da var duo da.
Ama artık kendi adıma backup vermeyecegim.
İsteyen kendisi yapsın.
Sevgili dimili hocam bize yeni bir Backup hazırlarsanız seviniriz.
Düzenleyen fiesta73 : 22-09-2015 at 12:40
Belli ki birilerine kızmışsınız. Belki kızmakta haklı da olabilirsiniz. Ama Başınızdan nasıl hoş olmayan ve sizi inciten bir olay geçmiş olursa olsun, benim gibi bu olaydan hiç haberi olmayan insanlara yaptığınız şu sitemkar açıklama hiç hoş olmamış. BU ve benzer sitelerde cihazlara Backup hazırlayıp verenler, hiç bir karşılık beklemeden böyle bir hizmet sunarlar. Tek beklentileri vardır, "İçten gelerek samimice edilen bir TEŞEKKÜR" Bu esnada hakmedikleri davranış ve sözlere muhatap kalanlar da olur ama sadece onlara kızarlar ve kurunun yanında yaşı yakmazlar. Artık Backup vermeyecekmişsiniz. Canınız sağ olsun. "İsteyen kendisi yapsın" demişsin bir çok insan Backup istiyor ama kendileri yapamıyor, çünkü bilmiyorlar. Binlerce üyenin yazıştığı bir ortamda sadece bir kaç kişi, Backup hazırlıyorsa, burdan şunu anlayabiliriz. Backup hazırlamak herkesin harcı değildir. Özel bilgi ve yetenek gerektiren bir olaydır. Neyse bu güne kadar verdiğiniz hizmetler için teşekkürler sağlıcakla kalın.
Selamlar arkadaşlar her zaman istediğiniz backupları yapıyordum, yine de istediğiniz backup'ları yaparım.. Ancak şöyle bir sorun oldu! Yaptığım backupları bildiğiniz üzere turkeyforum.com sitesinde barındırma şansımız yok. Mecburen başka Hostlara backupları yükleyip burdan yönlendirme yaparak indiriliyor.. Ben burdaki tek kusurum şu oldu.. Backup dosyalarını başkalarının sitesine yüklemek yerine bana ait olan haber sitesi içerisine yükledim. Neden kendi siteme yükledim ? Başka sitelere yüklediğimizde burdan yönlendirme yapılıyor bildiğiniz üzere yüklü bulunan sitedeki reklamları tıklama ve site içerisine girildiğinde hit yükseltme olur doğal olarak.. Ben düşümdüm madem backup hazırlayıp emek veriyorum kendime ait olan haber sitemin "Teknoloji" ketegorisine yükliyeyim reklam da yok kazancı olsun bana ancak her gelen kullanıcı bir tıklama fazla olur diyerek zahmet görüyoruz bari bir TIKLAMA faydası benim siteme olsun.
Ancak ilgili Yönetici haber siteme yüklememden çok kızmış sebebi de sitenin adında "şu an sitenin ismini bile yazmıyorum" sitenin başında news devamında Diyarbakır'ın eski ismi olduğundan dolayı ve benim burda siyaset yaptığımı düşünmüş benim backupalarımı forumdan sildi.
Şimdiye kadar sadece burda değil hiç bir forumda siyasi, etnik , mezhep v.s. hiç bir ibare yazmadım. Prensip olarak da ahlaki olarak da "IRKÇILIĞIN HER TÜRLÜSÜNE" de karşı duran bir insanım.
Lütfen burda biri beni haksız etsin bende hatamı anlayayım... tek suç bu... BACKUPLARI news ile başlayan diyarbakır eski ismi ile biten bir site adı olan yere yükleme yapmamdır.
halbuki dosya paylaşım sitelerin geneli İngilizce kimse ses çıkarmıyor.. site adında diyarbakır eski ismi geçtiği için nasıl bir siyaset yapmaksa backupları siteden sildi attı.
Lütfen kusura bakmayın arkadaşlar..
@dimili açıklamanı okudum..senin backuplarını defalarca yüklemiş bir kişi olarak en ufak bir ırkçılık vs..hissetmedim..hepimiz insanız ve bu vatan için atıyor kalbimiz işlerin bu raddeye gelmesi üzücü olmuş..olan yine bizlere oluyor..neyse...
selamlar... benim backup dosyaları burdan silen arkadaş Murat Abatlı isimli kırmızı yıldızlı biriydi. Şayet yükliyeceğim backupları silmiyecekse tekrar backup hazırlayıp foruma vereceğim. Yalnız backupları bana ait olan haber sitemin teknoloji kategorisine yüklüyorum. Güvence bana verilecekse en kısa zamanda backupları hazırlıyacağım. Aksi taktirde verdiğimiz emeklere yazık olur.. Teşekkür ederim.
bence verdiğin backup linkleri kullanıcıları herhangi bir sisteme yada siteye yöneltmeyecekse ve global bir indirme sitesine yüklenirse sıkıntı olacağını zannetmiyorum..ayrıca bir sürü insan var bir sürü foruma üye..ve istedikleri foruma kendi kişisel sitelerine yükleme yaptıklarıda biliniyor ve görülüyor..bişey olacağı kanısında değilim...benim fikrim bu yönde...
Sevgili Dimili usta Olay Hakan gibi bende senin backuplarını keyifle kullanıyordum. Bu güne kadar senin asla ırkçılık yada türk düşmanlığı yansıtan bir paylaşımına rastlamadım. Senin Kürt kökenli olman beni hiç mi hiç rahatsız etmiyor. Selçuk'ta oturuyorum emekli assubayım. PKK terör örgütüne her gün lanetler yağdırıyorum ama hiç bir zaman kürt kökenli vatandaşları birer potansiyel PKK'lı olarak görmedim ve görmemde. Böyle bir duruma düşürülmen beni çok üzdü. Ayrıca belirteyim senin yüklediğin sitede de backup bulunamadı yazıyor bilgine.
vu solo ile powervu deneyen oldumu mesela bh 2.17 ile? cihaz kapasitesi yetmeyebilir diyen ustalar var deneyen varsa ben de duruma göre atıp ilk backupımı verebilirim...
sıkıntı hafıza değilki işlemci ilk serilerde sıkıntı olur diyorlar solo duo unoda
Düzenleyen 67sefa : 01-10-2015 at 16:25
:smiles34::smiles34::wave::wave::wave::wave:Aynı görüşteyim:Acaba hazan etkisi mi diye sorgulamadan edemiyorum.Sevgili bacup ustası dostlarımız,lütfen şu alınganlıklara bir son verin!..Sizleri seviyor,güveniyor ve varlığınızla onur duyuyoruz.Arada bir çatlak ses veriyorsak lütfen siz de duymazlıktan gelin.Bu foruma "körler-sağırlar" diyaloğu yakışmaz..
SSevgili Onur hocam,neden böyle düşünüyor ve neden böyle davranıyorsunuz?Bunu sorgulamak haddime değil.Belli ki çok kırılmışsınız.Ama şu kadarcığını bilin ki,sizleri üzenler bizlerden de alkış almıyor..Sevgiler,saygılar!..:wave::wave: