Real Madrid - Galatasaray maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak..
ÜST DÜZEY TARAFTAR GRUPLARINDAN 100.000 TAKİPÇİLİ Çabamız GALATASARAY SAYFASI..
â€@CabamizGS 38 dk.38 dakika önce
BİLGİ | Real Madrid - Galatasaray maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak
Düzenleyen suadiye : 11-08-2015 at 11:32
Galatasarayın hazırlık maçları dsmartta olması lazım.
Trt'den bı acıklama yok su an yayın akısıda dahil.
beklemedeyiz.ama ıyı olur trt
liveonsatta işlenmiş trtspor
liveonsat kesin olmadığı belli Dsmart da maç. he belki trtspor da verir ayriyetten ama sanmiyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar sayfaların paylaştığı haberleri vermek moda oldu.
Burada paylaşmadan önce gidip sayfaya kaynağın ne diye sormak lazım. Ben sabah haberi gördüğümde öyle yaptım, cevap alamayınca paylaşmadım.
Sonra Liveonsat'taki adam buradaki haberi görüp siteye ekliyor, millet de resmi bir şey var sanıyor.
O yüzden bu konuya da şöyle 3 tane ??? koyalım.
Herkes birbirinden kopya yapıyor ama TRT tarafından doğrulayan veya yalanlayan birisi olmamış...
Haber tam da tahmin ettiğim gibi uydurma. Tabi kızmamak gerek hali hazırda araştırmadan inanan sürüyle insan var etrafta bunlara da gün doyuyor uydurma haberlerle.
da yazıldığı üzere maç Smart Spor'da
D-Smart TVde reklam bile döndürdü mac Smartsporda diye. Oradan buradan okuyan bol keseden salliyor. Kaynagina bakmadan. 100 bin küsür üyeli bir yerde olmasi Temiz Bilgi degildir.
Artik ligler basliyor Smartspor böyle bir maci neden önce TVlerde reklam verip sonra TRTSpora birakisin?
D-Smart sitesinde Gelecek Programlar bilgisinde mac yayini gösteriliyor...
sitede asılsız maç yayın ilanı çok olmaya başladı.lütfen resmi kaynak olmadan bilgi paylaşmayalım...
Liveonsat'a göre 19.2 Astra uydusundan yayın yapan La S.exta kanalı maçı yayınlayacakmış..
Hem SD hem HD olarak rahatça izlenebiliyor..
Düzenleyen eraydin_93 : 12-08-2015 at 19:11
Maç gününe kadar daha başka hd yayıncılarda eklenebilir... La S.exta kanalının frekans bilgilerini ve resimlerini veriyorum
Uydu:Astra 19.2
Frekans:10906 V 22000 DVB-S2
Uydu:Astra 19.2
Frekans: 10979 V 22000 MPEG-2
Uydu:Hispasat
Frekans:12456 V 30000 MPEG-2
Düzenleyen Anil-77 : 12-08-2015 at 21:12
Real Madrid TV de yayınlıyor...Hispasat uydusunda fta yayın var 12092 V 27500
Real Madrid Tv"nin internette yayini yok mu acaba?