-
Filbox Humax Uydu Alıcısıyla Azerspace İzleme Hakkında
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gün önce Filbox Humax uydu alıcısı aldım ve kullanmaya başladım.LNB'nin sol tarafında aparat ile 2. bir LNB takarak Azeri kanalları da izlemek istiyorum. 2. LNB'yi aparatla bağlamama ve uydu alıcıdan bazı kanal frekanslarını girip kanal aramama rağmen herhangi bir kanal bulamadım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Senior Member
bu konu hakkında fikri olan var mı ?
-
Member
HUMAX FİLBOX CİHAZINDA AZERSPACE/AFRİCASAAT UYDUSUNU AYARLADIM VE İZLİYORUM.
seni sorularla yönlendirmek isterim:
1-diseqc kullandın mı(bağlantıları doğru yaptın mı ve uyduda tanımladın mı)
2-Humax uydu cihazında azerspace uydusu uydular arasında bulunmamaktadır.Ben listenin en altındaki boş uydulardan birini seçtim.
3-daha sonra azerspace güncel frekanslarından girdim sinyal geldi.arama yaptım çıktı.
-
Adviser
İzlenirde Biss ile şifrelenmiş kanalları açmaz.
-
Advanced Member
izlersin ama idmanları cihaz açmaz. humaxın biss şifresi sadece türksat kanalları için geçerli
-
Member
filboxa gönderdiğim mesaj:
Filbox üyesiyim.Humax uydu cihazı kullanıyorum.Aynı zamanda azerspace uydusu yayınlarını da aynı cihazla izlemekteyim.azerspace uydusundaki bazı yayınlar biss şifreli.Onlara yönelik bir çalışmanız yok mu?Olursa filboxun büyümesinde katkısı mutlaka olur.Benim durumumda olan kullanıcı çok var.Filbox uydu listesini de bu kapsamda güncelleyiniz ve azerspace uydusunu ekleyiniz.aynı zamanda adı geçen uyduda biss şifreli yayınlar için gerekli çalışmayı yapmanızı bekliyoruz.
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı