-
Member
Softcamları nasıl sileriz?
Arkadaşlar openmips 4.1 image kullanıyorum, menu-kurulum-softcam içindeki cccam yada oscam ı nasıl kaldırabiliriz. Ayrıca, bu oscam y mod 18t-56 sürümünü yüklüyorum ama bir türlü softcam menüsünde çıkmıyor. Oscam'ı kaldırıp öyle yüklemek istiyorum ama nereden yapıldığını bir türlü bulamadım.
-
Advanced Member
1 - camd dosyaları nasıl yükledin. ona göre tarif edeyim.
2 - kullandığınız yazılı eski yeni yazılım yükleyin ve sıfırdan kurun camd dosyalarını
-
Member
hazır image kurdum, kurulmda yüklü geldiler o yüzden soruyorum. ben yüklemedim :) image da değiştirmek istemiyorum bir üst versiyonda cihaz devamlı donuyor.
-
Member
bu arada, en son oscamı ipk dosyası ile kurdum ama kuruldu mu bimiyorum, çünkü eski oscam menüde duruyor. hangi sürüm oscam olduğuna nereden bakabiliriz?
-
Super Moderator
Openmips imagede usr/bin içindedir camlar cccam oscam vs ler configleri etc ve etc/tuxbox/config/oscam_ymod içindedir
Camların seçildiği softcam setup menudeki Select softcam satırında yazan başlatma scriptleride etc/init.d içinde softcam.oscam_ymod
yada softcam.CCcam230 şeklindedir ordan silersen softcam select menudende kaybolur..
-
Super Moderator
indir zipin içindekileri aynı klasörlere yolla ymod çalışır keylerini güncellemeyide unutma..
-
Member
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık