Windows 10 yükledim.Lenovo g50 diz üstüm var.Sanirim bir gün kadar sesvardi fakat ekranin altindaki ses düzeyi göstergesi acik ve you tube bakinca ses düzeyide en yüksekte .Bilgisayarin klavyesinden sesi de actim ,banmisin demiyor.Ses yok .Acaba nedir bu makinenin derdi.Bilen yazarsa sevinirim.
Tesekküler
Bende kurarken hoparlörden bir ses geldi sanırsın pervane bir yere sürtüyor kurulumdan sonra ses kartını devre dışı bırakım yeniden başlattım düzeldi
Lenova lar güncellemede sıkıntı yaşatıyor. Ekran ışığını azaltığınız an yükseltemiyorsunuz. Bende z500 var rezillik diz boyu :)
slm bendede dolby digtal seçenegini çalmıyor win 8.1 de çalıyrdu fakat win 10 yükleyince dolby digital seçenegini işaretleyi sına diyorum deneme sesi çalınamadı hatası alıyorum ses varsayılan 2 kanal kalitesinde çalışıyor ve hiç kaliteli gelmiyor sorunu bir türlü çözemedim
Arkadaşlar win 10 göre sürücüler daha güncellenmedi bu yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.
w10 da ses sorunu maalesef kronik gibi duruyor...
amma son ses driverlerini indirip kurmayla sorun çözülüyor..bende öyle oldu..
tablettede kamera sorunu var ve hala devam ediyor....
Da sistem oturmadı gelecek ilk büyük güncelleme paketinde sorunlar çözülebilir...
sürücüden kulaklığı silip hoporlörü varsayılan yapın.
win10 için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
WİN 10 İÇİN STREOkarışım aktif edebilen varmı yolu nedir
win10 güncellemelerini yapın hala düzelmedi ise cihazlarınızın kendi sitelerinden win10 a özel driverları yükleyin sorunsuz çalışır