çok teşekkür ederim...
Kod:TAVŞAN-2 ve TAVŞAN-4 düzeltildi.
emegi gecenlere teşekkürler
Düzenleyen sampiyon : 08-08-2015 at 13:49
çok teşekkür ederim...
Emeği gecen herkezin eline saglık.
eline sağlık üsdat
yeni indirme linki eklenmiştir
Tavşanseverlerin gözü aydın..
emegi gecenlere teşekkürler
yazılımda emeği geçenlere çok teşekkürler.
benim için yoğun bir gün oldu şimdi öğrendim yazılım geldiğini yükleyelim bakalım sonra da test edriz emeğini geçenlere selam olsun.
Evet yazılımı yükledim ilk izlenimlerim tavşanlar 2-4 düzelmiş sorun yok youtube channel uygulaması kaldırılmış
Yazılımı yükledim 4 nolu tavşanda kategoriler yine açılmıyor. 2 nolu tavşanda ise kategoriler eskiden olduğu gibi çok az. Yani değişen bir şey yok.
yazılımda emeği geçenlere çok teşekkürler
Arkadaşlar f5V.5.470 ) 08.08.2015 Tarihli bu Yazılımı yükledim. yazılım yüklendikten sonra daha önce yedeklediğim kanallrımı geri yüklemek istedim.yüklemedi.sonra TÜRKSAT uydusunu seçip kanal arama yaptırdım.hiç bir kanal bulmadı.yeni yazılım yüklü halde servise götürdüm.almaya gittiğimde bana yeni yazılım yüklerken flshını yalkmıssın dedi.istersen cıhazı firmaya gönderip yaptıralım dedi.bende cihazı geri aldım eve getirip eski yazılımı tekrar yükledim.Sorunsuz yüklendi sonra aldığım kanal liste yedeğimi tekrar yüklemekek istedim onuda yükledi. su an sorunsuz çalışıyor ama tabi ki yazılım yeni değil vod çalışmıyor eski yazılımda youtube çalışmıyor.cihazın yazılımla gelen yeniliklerinden faydalanmak için yeni yazılıma geçmek istiyorum.Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz.
Yeni yazılım yükledim.Fakat kanal listesini kabul etmiyor. uydu seçiminden türksatı seçip kanal araması yaptırıyorum hiç bir kanal bulunmuyor. Yeni yazılım yüklü halde servise götürdüm.yeni yazılım yükledim kanallar gitti dedim. Oda yapamadı bana cihazın flashını yakmışsın dedi.Bende eve getirip eski yazılıma döndüm su an çalışıyor ama yeni yazılıma geçmek istiyorum.Serviiste yapamazsa kim yapar bunu anlamadım.
Bakın yeni yazılımı attınız.USB nizdeki eski kanal listesini yükleyemiyorsanız ki ben öyle anladım.
Şİmdi her yazılım çıkanda usb lerindeki kanal listelerini yükleyemeyen arkadaşlar iyi okusun.
1.USB yi bir pc ye takın sonra içinde bulunan kanal listenizi pc ye kopyalayın.
2.USB yi fat32 formatında formatlayın.
3.Tekrar eski kanal listenizi pc den USB ye aktarın.
4.Şİmdi usb nizi uydu alıcısına takın.
5.Şimdi kanal listenizi aktarmaya başlayın.
Yeni yazlım çıkanda usb lerinde kanal listelerini yükleyemeyen arkadaşlar bu yolu bir zahmet denesinler.
Dün gece 4 nolu tavşanın kategoriler bölümü yine çalışmıyordu.