teşekkürler elinize emeğinize sağlık...
Kod:Next Machina 3D Süper Tek Tuner Serisi (V2.178) 08.08.2015 Tarihli Yazılımı
Kod:TAVŞAN-2 ve TAVŞAN-4 düzeltildi.
emegi gecenlere teşekkürler
teşekkürler elinize emeğinize sağlık...
Çok teşekkürler, ellerinize sağlık, kolay gelsin.
Bir sorum olacakti iptv lerdeki türkkanalari oluyormi star , fox tv Gibi kanallar
teşekkürler
sayın usta arkadaşlar merhaba.benim bir sorum var,bu machinada free server desteği yokmu.önceden bende next 20000 hd vardı,yazılımla beraber backup yüklediğimde astra,hobird ve eutelsattaki çoğu şifreli kanaları açıyordu.machinada böyle bir durum yokmu.bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar.
sayın karbon merhaba sizin bahsettiğiniz şekilde yaptım zaten freeshare ile fakat, fazla kanal açmadı.next 20000 hd de daha fazla kanal açıyordu.machina onun kadar kanal açamadı,özellikle astra 19 da.1-2 gün deneyim bakalım hoşuma giderse machina ile devam,gitmezse iade ederim.yinede bilgi için teşekkürler.
Malesef Machina 3D'nin free share'ri çok zayıf. Sadece hotbird'te yetişkin kanallarını açıyor diye biliyorum. Bu cihaz hobici cihazı, fakat free share sadece tavşanseverlere hitab ediyor. Kaliteli ve çok kanal istiyorsanız, ücretli server abonesi olmanız gerekiyor.
sayın miller.ilgilenip cevap yazdığınız için teşekkürler.ben machinanın free olarak daha fazla kanal açacağını zannediyordum.aynı markanın alt modelleri açıyorsa bunun da açması lazım diye düşünmüştüm.ücretli serverleri pek mecbur olmadıkça düşünmüyorum.iyi geceler.
Düzenleyen yildirim939 : 25-08-2015 at 23:47
iki kanal silip yerine iki kanal ekliyorum. 50 tane düğmeye basıyorum. enigmanın gözünü sevim
Hem receiver ile netten çekip yüklemeye çalıştım hem de usbden yüklemeye çalıştım. Her seferinde Hata var! diye uyarı alıyorum. Mayıs ayı gibi forumdan bir arkadaştan almıştım ve hiç güncellememiştim. Şimdi ise güncellenmiyor ne yapmam gerekir? Başka şekilde güncelleme yapma şansım var mı?
Edit: Makinayı arkada ki mandaldan kapatıp açınca Error verdi başta. Tekrar kapatıp açınca düzeldi. Bu sefer başka bir flash bellekten yeni sürümü yükleyebildim.
Düzenleyen DasheriM : 03-09-2015 at 19:40
Vod bölümüne bu aralar hergün yeni film ekleyen bir arkadaş var! Düzenli olarak yeni ve ilginç filmler ekliyor! Bir film sitesinin admini de olabilir! .. O arkadaş veya arkadaşlara buradan teşekkür etmek istiyorum! Sağolun o bölümü hareketlendiriyorsunuz! Tanımasamda bilmesemde kim olduklarını; yinede Teşekkür ederim! ....
GT-N7100 cihazımdan gönderildi