İlginç geldi bana da belki tanıtım amaçlı yapmış olabilirler.
arkadaşlar liveonsatta bayern hamburg maçı 14 ağustostaki ilk hafta maçı bu kanalda gözüküyor youtube naptı spor karşılaşmalarını mı yayınlamay başladı üstelik free to air yazıyo bilgisi olan...
İlginç geldi bana da belki tanıtım amaçlı yapmış olabilirler.
Sorunuzun cevabı burada:
FCB vs. HSV maçı yeni sezon açılış maçı olduğu için tanıtım amaçlı olarak Fox Sports'un YouTube kanalından da canlı yayınlanacak.Friday, August 14
2:30 p.m., Fox Sports 2, Fox Sports Net affiliates and Fox Deportes: Bayern Munich vs. Hamburg SV
In addition to expanded TV coverage, Fox will stream the game live on its YouTube channel free of charge. It will only be available to viewers within the United States.
Düzenleyen hturbe : 07-08-2015 at 12:54
bildiğim kadarıyla alman ligi açılış maçı şifresiz yayınlanmak zorunda o yüzden eurosport 2 o maçı şifresiz yayınlayabilir
lille psg canlı yayında
Az önce 5 Ağustos'ta ki maçını ferner maçı vardır youtube de canlı vermiştir birden digiturk tarafından engellemiştir.
Valla bir daha youtube canlı tv ye bakmam belki orda engellenirler. Çok çakal DİGİTURK!!!
Bu böyle çeşitli liglerden maç verecekse çok güzel valla,şampiyonlar ligi felan iyi izlenir..