Sorun sadece sizde degil. Birkac gün önce bir anda yanıt vermemeye başladı. Bu yüzden bir parça değişimi yapıldı. Maç isimlerini göstermek için tarayıcınızın ön belleğini boşaltın. Sorun ortadan kalkacaktır.
arkadaslar son bir haftadir liveonsatta sayfa tam anlamiyla acilmiyor mac isimleri veya bayraklari sadece bendemi acaba sizlerdede öylemi cevaplarsaniz sevinirim
Sorun sadece sizde degil. Birkac gün önce bir anda yanıt vermemeye başladı. Bu yüzden bir parça değişimi yapıldı. Maç isimlerini göstermek için tarayıcınızın ön belleğini boşaltın. Sorun ortadan kalkacaktır.
Bu site bir ara yeni bir tasarıma geçmişti sonra neden vazgecildi acaba? Gerci şuanki hali ile daha sadece ve daha kolay anlaşılır ama diğer tasarım biraz daha değişik özellikler içeriyordu
Çok şikayet geldi. Millet eski tasarıma alışmış. Kanalların üzerine fare ile gelince tüm bilgiler geliyor. Yeni tasarımda kanal listesini görebilmek için [+] işaretine basarak genişletmek gerekiyordu. Bu da çoğu kullanıcının hoşuna gitmedi. Bir başka neden ise sunucunun aşırı yüklenmesi. Yeni tasarım tam optimize edilemeden kaldırıldı :)
Neden kınayayım :) Bilmemek sorun değil. Bu dünyada zaten bilmeyenlerden çok yarı bilenlerden, her şeyin en iyisini ben biliyorum diyenden korkacaksın.
Şu link yardımcı olur diye umuyorum: