hayret servis konusundadamı caktılar yazıktır ya ki daha önce bende kullandım yolladım servise hic sorunsuz iki günde ücretsiz yapıp yollanmıştı faruk usta
Akadaşlar yaklaşık 6 ay önce Dsm 3000 nit cihazımı tuş takımı değişmesi için herzaman gönderdiğim multivizyon tv dsm servise gönderdim tuş takımı içinde 50 tl para havale yaptım dsm serviste çalışan faruk kuzgun adına havaleyi yaptım sonrasında 6 ay boyunca aralıklı olarak telefon açmak zorunda kaldım bugün gönderceceğiz diye her seferinde dalga geçildi bende vazgeçtim 50tl para sizin olsun benim cihazımı tuş takımınıda değiştirmeyin cihazımı geri gönderin dedim yine bugün göndereceğiz diye dalga geçildi gönderilmedi sonunda yeni uydu bulucu almak zorunda kaldım ama onlarada onu helal etmiyorum bu konuda böyle birşey yaşayan oldumu? veya yapılacak birşey varmı teşekkürler.
hayret servis konusundadamı caktılar yazıktır ya ki daha önce bende kullandım yolladım servise hic sorunsuz iki günde ücretsiz yapıp yollanmıştı faruk usta
kargo fişin mevcutsa şikayet et en makulu dalga gecmek neymiş anlarlar
daha önce dsm 2000 vardı bende ekranı bozuldu sitelerinden ekranı seçtim kargo ve ürün parasını havale ettim gönderdiler kargoyu açtım dsm 1000 ekranı çıktı aradım yok diyor doğru kargo yanlışlık yok diyorlar ben desem bu 1000 serisinin adamlar 2000 diyorlar tekrardan bu sefer ekranı uydu bulucu ile karşı ödemeli gönderdim değiştirdiler ama bu seferde tekrardan kargo ücretini ödedim bir dahada işim olmaz deyip değiştirme kampanyası ile satfinder aldım kafam rahatladı serviside çok iyi ilgileniyorlar
ilk cıktığında almıştım ben demekki ilgi ve hürmet ondanmış tutunamayınca cihaz piyasada bunlarda baştan savma işlerle bu hale gelmişler yazık iyi bir cihazdı başarılıydı oysa
sayın tarkayhan merhaba.sorununuzu okudum ve üzüldüm.böyle yapılan şeyleri hiç sevmem.siz eğer ildeyseniz tüketici mahkemesine,yok eğer ilçedeyseniz tüketici hakem heyetine başvurun belgelerinizle beraber.tüketici hakem heyeti kaymakamlıkta olur.muhakkak sonuç alırsınız.iyi günler.