Sn. trpirireis,
Google Maps dışında sizin de yazdığınız gibi Yandex var. Bunların dışında deneyebileceğiniz ve var. Deneyimlerinizi buradan yazarsınız.
Kolay gelsin.
merhaba arkadaşlar kullanabileceğim en güncel navigasyonlu mobil yada web yazılımı hangisidir
normalde google maps kullanıyordum fakat aradığım yeri tam olarak bulamıyorum yani güncel olmadığını farkettim
yandexi söylediler onu kullanmadım henüz ama istediğim biraz da yerli yazılım var mı bu tarz bildiğiniz bir yazılım?
Sn. trpirireis,
Google Maps dışında sizin de yazdığınız gibi Yandex var. Bunların dışında deneyebileceğiniz ve var. Deneyimlerinizi buradan yazarsınız.
Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim Murat Bey
bir sorum daha olacak yardımcı olursanız sevinirim müşterilerin iş yerimi kolayca bulmasını istiyorum firmamı kaydedebileceğim tarzda yazılım biliyor musunuz
böyle bir yazılım tüm sektördeki firmaların işine yarardı
Rica ederim. Google ve Yandex"e veri sağlayan Başarsoft firmasının böyle bir alanı var ama ücret karşılığında yapılıyor. İşyeriniz sahada veri toplama esnasında tespit edilirse ücretsiz işleniyor. Bilgi için :ok:
Tekrardan teşekkür ederim sağolun :)
Piri Reis Türkiye'nin ilk ve yerel navigasyonlu web uygulamasıdır
yani hizmet amacımız gitmek istediğiniz yere doğru bir şekilde ve kısa zamanda ulaştırmak Türkiye'nin neresinde olursanız olun
hemen takip edin... pirireis.com.tr