Hocam tesekkürler,eline sağlık.
SAMPİYON.18500 +PULUS HD iptv.dosyası.30.07.2015
18500 +PULUS HD IPTV.dosyası.30.07.2015
sinema kanalları turkçe ve yabancı hdli
belgeseller hdli
adultlar
iyi seyirler
Usb ile yükleyin
Düzenleyen sampiyon : 30-07-2015 at 12:22
Hocam tesekkürler,eline sağlık.
sayın şampiyon emeğin için teşekkürler.ben usb ile yükledim,69 kanal yüklendi diyor,sadece ***** kanallar var,doğru mudur?.iyi günler.
Düzenleyen yildirim939 : 30-07-2015 at 13:41
Dosyayı indirip rar'dan çıkarıp IP TV yazan dosyayı usb belleğe atsak yeterli oluyormu.herhangi bir ayar yapmamız gerekirmi?
Teşekkürler üstad ellerine sağlık.
kullanıcı adı ve şifre lazım acil
sayın selim17 merhaba.neye kullanıcı adı ve şifre lazım açıklarmısınız?ona göre yardımcı olalım.iyi akşamlar.
Son Dakika...Cihazlarimizda Ip tv ye gelin hazır listeyi güncelleyin ukrakya kanalı eklenmistir.kanalın sag kosesinde macin baslama saatini yaziyor.Son dakika...🙌🙌🙌🙌🙌
SM-T532 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın şampiyon emeğin için teşekkürler.ben usb ile yükledim,69 kanal yüklendi diyor,sadece ***** kanallar var,doğru mudur?.iyi günler.
BENDEDE AYNI 69 KANAL YÜKLENDİ.
BU KAPASİTEYİ YÜKSELTMEK MÜMKÜNMÜ...
teşekkürler
sayın servet54tr mehaba.bizim cihazların kapasitesi demekki bu kadar.kesin bilmememkle beraber belki yazılımla yükseltilebilir.bu konuyu ben tam olarak bilmiyorum,bilen usta arkadaşlar cevaplarsa bizde öğrenmiş oluruz.iyi geceler.
txt dosyasında kodlama hatası yüzünden diğer kanallar çıkmıyor. Kanal isminden sonra "." yerine "," yazarsanız düzeliyor.
sayın byalican sizin dediğiniz gibi yaptım,laptopta kanal isminden sonra gelen noktaları tek tek silip virgül yaptım ve o şekilde kaydettim.cihazdan önceki yüklü 69 kanalı sildim.yeni düzenlenmiş kanal listesini usb ya atıp cihaza yükledim.100 kanal yüklendi yazdı,okeyleyip çıktım.usb yi çıkarttım.şu an iptv menüsünü açıp 1.kanaldan başlayıp tek tek kontrol ettim,hiçbiri açılmıyor.ne hd si ne sd si. iyi günler.