Uydumarket Banner  

2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 29 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Viasat History/Nature HD

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2014
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    945
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    604015

    Viasat History/Nature HD



    Arkadaşlar viasat history/nature hd yi paylaşımla(cccam) izleyen varmı frekans 12608-27500-hor

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2010
    Mekan
    17 Çanakkale
    Mesajlar
    8,565
    Üye No
    547383

    açılmıyor olması lazım

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    704
    Üye No
    57387

  4. #4
    Member
    Giriş Tarihi
    04-03-2014
    Mekan
    45 Manisa
    Mesajlar
    162
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    602958

    bende açmadı

  5. #5
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-01-2005
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2,737
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    63271

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    hangi caid ile açılıyor birde tr dil seçeneği varmı?

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    14-04-2014
    Mekan
    26 Eskişehir
    Yaş
    31
    Mesajlar
    945
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    604015

    12206 v olanda tr dil seçeneği yok. 12608 hor olanda tr dil seçeneği var ama açılmıyor kanal

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    704
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi setere Mesajı Göster
    hangi caid ile açılıyor birde tr dil seçeneği varmı?
    caid: 0x931
    provid: 0x000
    pid: 0xbde

    Dil sadece Rusça.

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-01-2005
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2,737
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    63271

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    caid: 0x931
    provid: 0x000
    pid: 0xbde

    Dil sadece Rusça.
    teşekkürler dostum ben viasat ukrania paketi açılmıyor diye biliyordum demekki açılmaya başlamış.
    paketteki diğer kanallarda açıkmı?

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    05-07-2015
    Mekan
    10 Balıkesir
    Yaş
    45
    Mesajlar
    171
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    614870

    viasat pakedinde acık sorunsuz izleniyor turkçe dil destegide vardır

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    704
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi setere Mesajı Göster
    teşekkürler dostum ben viasat ukrania paketi açılmıyor diye biliyordum demekki açılmaya başlamış.
    paketteki diğer kanallarda açıkmı?
    Yaklaşık bir aydır Viasat Ukraine HD komple açık.
    Film kanallarında İngilizce ses de mevcut, Türkçe yok.

  11. #11
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-11-2010
    Mekan
    17 Çanakkale
    Mesajlar
    8,565
    Üye No
    547383

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    Yaklaşık bir aydır Viasat Ukraine HD komple açık.
    Film kanallarında İngilizce ses de mevcut, Türkçe yok.
    12608h taki türkçe dil seçenekli olan kanal açık mı ?
    Düzenleyen e_capkan : 02-08-2015 at 01:33

  12. #12
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    704
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi e_capkan Mesajı Göster
    12608h taki türkçe dil seçenekli olan kanal açık mı ?
    Hayır, Viasat Ukraine derken resimdeki 12207 V grubunu kastetmiştim:

  13. #13
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    17-01-2005
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    2,737
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    63271

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    Yaklaşık bir aydır Viasat Ukraine HD komple açık.
    Film kanallarında İngilizce ses de mevcut, Türkçe yok.
    teşekkürler dostum bu paketin gelmesi iyi oldu.

  14. #14
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    28-02-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    2,660
    Üye No
    192455

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi maggiore Mesajı Göster
    bugün baktım bu frekanstaki kanallar paylaşımda bende açık değil cccam full olmasına rağmen maçına 3D cihaz sizde şu anda açık mı ? açıksa benim servera gelen katta problem var sanırım ?

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    30-12-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    704
    Üye No
    57387

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi volkn Mesajı Göster
    bugün baktım bu frekanstaki kanallar paylaşımda bende açık değil cccam full olmasına rağmen maçına 3D cihaz sizde şu anda açık mı ? açıksa benim servera gelen katta problem var sanırım ?
    Açık:
    Cihaz Vu+ Ultimo.
    Her paket her serverda bulunmayabiliyor.

  16. #16
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    01-08-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    713
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    596236

    Ben maç günü çevirdim visat history açmadı yanlız visat e ile başlayan açtı hemde türkçe

  17. #17
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,454
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    591226

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi SERDAR3401 Mesajı Göster
    Ben maç günü çevirdim visat history açmadı yanlız visat e ile başlayan açtı hemde türkçe
    Viasat explorermi acik acaba sizde ?

  18. #18
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    03-03-2013
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,454
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    591226

    Arkadaslar simdi nature hd turkce acikmi degilmi rusca saten aciliyordu turkce olan frekans aciliyormu o onemli

  19. #19
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    23-11-2005
    Mekan
    22 Edirne
    Mesajlar
    686
    Üye No
    156535

    bahsi geçen kanalların bulunduğu uyduları yazsanız birbirinizi daha iyi anlayacaksınız....

  20. #20
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    21-05-2007
    Mekan
    16 Bursa
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,523
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    351358

    Ben 4.8 deki Viasat Nature HD yi geçen denemiştim açmadı birazdan tekrar dneiyim bende 5-6 farklı cccamda var hiç biri açmadı ama sd leri açıyordu...
    Düzenleyen habib_723 : 02-09-2015 at 12:24

  21. Merih Banner Alt
2 sayfadan, 1. sayfa 12 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı