Teşekürler. 5.0dan artısı nedir tam olarak bu imagein?
buyurun arkadaslar, umarim benim gibi temiz bir image'e ilgisi olan vardir diye sizlere benim güzel kendim kurdugum image paylasmak istedim
Image : openatv 5.1 20150723
Skin: KravenHD
Eklentiler:
Türkvod 5.5
Seyirtürk 4.52
TS Pannel 7.5
RaedQuickSignal (TXT tusla)
permanentclock
CCcam 2.3.0
mgcamd_1.38r1
oscam_ymod 18.56
Tuner/Uydu ayari: Tuner A (19/42/7/13) - Tuner B (Turner A bagli)
picon extra mevcut, ayri cekip usb stick e yüklemeyi tavsiye ederim (HDD yada image eklemek uygunsuz)
Hava durumu Istanbul ayarli. (baska sehir icin codu "WeatherID" buradan alabilirsiniz)
codu eklentilerden KravenHD acip ekleyebilirsiniz
Teşekürler. 5.0dan artısı nedir tam olarak bu imagein?
hocam elinize emeginize saglık bir sorum olacak ona göre yükleyecegim
d smart ve filbox aynı anda kulanıyorum sorun olurmu + :C satır openmis de takılmalar var mutlaka biri çalışmıyor onun için sordum
şimdiden çok teşekkürler
emeğine sağlık..
Mesajdaki bu fotoğrafı tıklayarak...
mrb arkadaslar,
@samsed,arkadasim sunumun icin tskler,verdigin imageye multibootta denemek istyorum,lakin download olmuyor,link ölü herhalde .bir kontrol edersen memnun olurum.
saygilar
usta eline emegine saglik cok Teşekürler
Tamam arkadasim halloldu.dosyayi indirdim.tkrar tskler
eline sağlık güzel çalışma yanlız türksat picon gözükmüyor ve ccam nere atılıyor ben etc ye attım çalışmadı
arkadaşlar şu ortada duran saat nasıl yok edilecek ekranın ortasın da duruyor sevgiler
Ellerine saglik arkadasim güzel hazirlamissin.multiboot kurup deneme firsatim oldu.sunu sormak istiyorum.cihazda flasha yüklü olan openmips 4.2 ye göre kanal gecisleri vs.biraz yavas.acaba diyorum kullandigim usb stickten kaynaklaniyor olabilirmi?
Saygilar
selam bu image iptv ses sorunu devam ediyormu yoksa
hala devam ediyormu ona göre yükliyecem
cok tesekkürler
tesekkürler ellerine saglik