Viasat HD
Viasat ExpolerHD
Viasat Nature HD
Docubox HD
Hobby TV HD
FilmBox HD
Bu kanallar gelse güzel olur....
Malum tivibu ip alt yapılı yayınlarının yanında uydu yayınına da geçti, bu başlıkta tivibu uydu da görmek istediğimiz kanalları yazalım.
Bence en büyük eksiklik dizi ve belgesel kanalları, natgeo kanalları ve fox life kanalları eklenmeli ayrıca bundesliga içinde eurosport eklenmeli. Sizlerde görüşleriniz yazarsanız etkili olacağını düşünüyorum.
Saygılar
Viasat HD
Viasat ExpolerHD
Viasat Nature HD
Docubox HD
Hobby TV HD
FilmBox HD
Bu kanallar gelse güzel olur....
Russian Travel Guide,
bugün tv. kon tv var bugün tv yok ne saçmalık anlamadım.
Düzenleyen karadenizvolkan : 26-07-2015 at 13:41
türksatta şifresiz yayın yapıp listede olmayan kanallar 2.mod seçeneğiyle eklenebiliyor.
İnşallah bekliyorum
h****er tv brazzers tv private tv :)
Son dönemde eklenen yeni kanal yok galiba
eurosport 2 eklenmeli malum bundesligayı verecek bu kanal
Eurosport 2 HD
Digiturk ve Dsmart 1 Ağustos'ta yayına başlıyor. Tivibu - Teledunya ve Filbox haber yok galiba.
28.07.2015 tarihi sabah tivibu resmi internet sitesinde türksat tivibu abonelerine izlettirilecek kanallar listesi IPTV aboneleriyle aynı şekilde yayınlandı ben hemen müşteri temsilcisini aradım bu kanallar bende yok seyredemiyorum dedim bana birşeyler tarif etti cihazı kapat bekle falan tabi hiçbir şey olmadı yeni kanal eklenmedi bende madem yok niye sitenizde yayınladınız bu kanalları dedim biraz beklermisiniz dediler sonra tekrar dönüp bunlar planlanıyor sizde izleyebileceksiniz ama tarihi belli değil dediler o zaman insanları yanıltmak olmuyormu bu sizin yaptığınız deyince hık mık edip durdular bende telefonu kapattım akşam üzeri o kanalları kaldırıp şu an seyrettiğimiz kanal listesini tekrar koydular ben takip ediyorum bütün kayıtlarınıda aldım ses görüntü vb. bakalım ne olacak.
Türksat ta bulunan kanalların ıptv yayınlarıyla aynı olması için sürekli bu topic leri ayakta tutmalı ve kamuoyu oluşturmalıyız yoksa bu haliyle türksat tivibu bir işe yaramaz.
SİNEMA TV ler varmı...
D smarta ve digiye eurosport2 hd kanali geldi şimdi tivibu bunu bir yıl test yayını yapar sonra getirmez
tivibu uydu 1.kanal'da şuan tanıtım kanalı yerine discovery channel (sd) yayını var