3 sayfadan, 3. sayfa İlkİlk 123
Gösterilen Mesajlar: 60 mesajdan 41 ile 60 arası

Konu: atlanta hd box media link yazılmı

  1. #41
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    28-07-2010
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1,249
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    537507



    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cengizkaya Mesajı Göster
    Öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler, benim cihaz tek modüllü ilk çıkanlardan ona göre yazılım indireceğim ama forumda hdbox ana kod yazılımı bulamadım. Link verebilecek bir arkadaş var mı?

  2. #42
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2011
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    31
    Üye No
    564129

  3. #43
    Member
    Giriş Tarihi
    29-04-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    58
    Mesajlar
    94
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    12216

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ubulgan Mesajı Göster
    Bu çift moddüllü cihazlar için olan yazılım, tek modül olanada uyar mı acaba?

  4. #44
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2011
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    31
    Üye No
    564129

    Esas yazılım bundan sonra kurulduğu için bence farketmez ama bir bilene sormak lazım

  5. #45
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2011
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    31
    Üye No
    564129

    Medialink yazılımını başka deneyen oldu mu?

  6. #46
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    28-05-2009
    Mekan
    21 Diyarbakır
    Mesajlar
    5
    Üye No
    494777

    arkadaşlar bu medialink yazılımı dediğiniz nedir tam olarak cihazın arayüzü falan mı dleğişiyor ? cihaza plugin falan yükleyebiliyor muyuz ? bi görüntü vs yok mu _? atlanta diamond hd ye olur mu bu ? bi de bu cihaza plugin vs. yüklemenin bir yolu yok mu

  7. #47
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    08-01-2016
    Mekan
    16 Bursa
    Mesajlar
    33
    Üye No
    618116

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi hackkral Mesajı Göster
    arkadaşlar bu medialink yazılımı dediğiniz nedir tam olarak cihazın arayüzü falan mı dleğişiyor ? cihaza plugin falan yükleyebiliyor muyuz ? bi görüntü vs yok mu _? atlanta diamond hd ye olur mu bu ? bi de bu cihaza plugin vs. yüklemenin bir yolu yok mu
    Çift modüllüye yükledim. Değişen birşey yok. 2.47'den 2.56'aya anca ***** kanallar ok deyip durmuş. Onlarda çalışmıyor zaten.

  8. #48
    Banned Member
    Giriş Tarihi
    21-07-2006
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    55
    Mesajlar
    1,076
    Üye No
    241852

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sedo28 Mesajı Göster
    yazılımı indırceğimız bı link yok mu
    burada var cihazınıza uygun yazılıma bakabilirsiniz.

  9. #49
    New Member
    Giriş Tarihi
    17-07-2010
    Mekan
    41 Kocaeli
    Yaş
    40
    Mesajlar
    13
    Üye No
    536717

    Arkadaşlar bu media link black panther 2.56 yükleyen var mı??CCCAM performansı, görüntü kalitesi ve sinyal kalitesi nasıl.atlanta 2.47 ye göre üstünlükleri var mı?Ekran görüntüsü atabilecek var mı??

  10. #50
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-05-2013
    Mekan
    26 Eskişehir
    Mesajlar
    2,769
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    593831

    Yükledim.
    Şahsi düşüncelerimi yazayım.

    Atlanta daha hoşuma gitti.
    Avi XVİD bu yazılımdada oynamıyor.
    Görsellik ön planda.
    Menüler renkli göz alıcı.
    Hız olarak daha aynı.
    Free ccam denedim sorunsuz açtı.
    Her tarafına baktım fazladan bir şey göremedim.
    Maalesef sadece B I S S menü ekli diğerleri yok yine.
    Tüm TP leri silip defalarca taradım ama kör tarama yapmıyor.
    Sinyal çok güçlü yüzde 90 lardan fazla.
    Türksatta 2 defa taradım. 250 kadar kanal buldu.
    Şebeke arama nedense yeni TP leri bulmuyor.
    Zevkler ayrıdır. Belki daha fazla begeneni vardır. Yükleyip baksın dileyen.

    Atlanta ve diğer modellerin kanal listesi olmadı.
    Sıfırdan kurup taramak gerek. Yedeğinizi alın mutlaka.
    Düzenleyen onur1995 : 04-02-2016 at 20:34

  11. #51
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    09-03-2008
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    57
    Mesajlar
    34
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    423721

    Success Sm Atlanta media link yazılımı

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi sancaktar Mesajı Göster
    bu sayfadan medialink black panter yazılımlarını takip edebilirsiiniz
    lakin bu yazılımlar direk atılmaz uygun cihaz ve dönüşüm yazılımları ile yapabilirsiniz.
    Arkadaşlar dönüşüm yapmak isteyenler önce mdialink boot dosyasını yüklesinler sonra v.256 yazılımını yüklesinler.

  12. #52
    Member
    Giriş Tarihi
    23-11-2013
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    82
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    599934

    Verilen linklerin malesef hepsi ölmüş. Acaba mevcut dosyaları elinde tutan birisi upload yapıp link paylaşabilir mi? (Atlanta HDBOX dönüşüm yazılımı ve güncel media link yazılımı)

  13. #53
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2011
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    31
    Üye No
    564129

    sayfasına girin
    Black Panter series_old models seçin
    6. BP_Other models seçin
    BlackPanther 2CI 1Card 2 modül 1 kart girişli için bunu seçin

    Atlanta Anakod yazılımı

  14. #54
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    06-10-2010
    Mekan
    45 Manisa
    Yaş
    38
    Mesajlar
    45
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    544092

    Ben Önceden uğraştım yapamadım sadece tuşsuz çift modül girişli cihazı cevirebildim

  15. #55
    Junior Member
    Giriş Tarihi
    24-06-2011
    Mekan
    32 Isparta
    Mesajlar
    31
    Üye No
    564129

    Güzel yazılım tavsiye ederim.

  16. #56
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    08-06-2006
    Mekan
    01 Adana
    Mesajlar
    568
    Üye No
    222488

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ubulgan Mesajı Göster
    Güzel yazılım tavsiye ederim.
    bu yazılımda media player nasıl? mpeg (bu bile olsa yeter), divx,avı vb. video formatlarını destekliyor mu? yoksa ts ye devam mı?

  17. #57
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    08-05-2013
    Mekan
    26 Eskişehir
    Mesajlar
    2,769
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    593831

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi onur1995 Mesajı Göster
    Yükledim.
    Şahsi düşüncelerimi yazayım.

    Atlanta daha hoşuma gitti.
    Avi XVİD bu yazılımdada oynamıyor.
    Görsellik ön planda.
    Menüler renkli göz alıcı.
    Hız olarak daha aynı.
    Free ccam denedim sorunsuz açtı.
    Her tarafına baktım fazladan bir şey göremedim.
    Maalesef sadece B I S S menü ekli diğerleri yok yine.
    Tüm TP leri silip defalarca taradım ama kör tarama yapmıyor.
    Sinyal çok güçlü yüzde 90 lardan fazla.
    Türksatta 2 defa taradım. 250 kadar kanal buldu.
    Şebeke arama nedense yeni TP leri bulmuyor.
    Zevkler ayrıdır. Belki daha fazla begeneni vardır. Yükleyip baksın dileyen.

    Atlanta ve diğer modellerin kanal listesi olmadı.
    Sıfırdan kurup taramak gerek. Yedeğinizi alın mutlaka.

    Umarım faydası olur sorunuza.

  18. #58
    Member
    Giriş Tarihi
    31-05-2004
    Mekan
    65 Van
    Mesajlar
    232
    Üye No
    15589

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bekirazaa Mesajı Göster
    Arkadaşlar dönüşüm yapmak isteyenler önce mdialink boot dosyasını yüklesinler sonra v.256 yazılımını yüklesinler.
    Ben 1CI 1 Card modele anakod yükledim ancak medialink yazılımı yükleyemedim. Hata veriyor. Sizin yazınızı okudum ve mdialink boot dosyasını araştırdım ancak bulamadım. Bu dosyayı nasıl bulabilirim acaba?
    Teşekkürler...

    Düzeltme: Başka yerlerden araştırdım. Bir şekilde yükledim. Görüntü kalitesi biraz kötüleşti gibi. Zaman kaydırma daha iyi gibi. Zaman ne gösterecek bakalım.
    Düzenleyen ad2222 : 20-03-2017 at 15:15

  19. #59
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    01-10-2016
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1
    Üye No
    621879

    kardeşim şu olayı bir türlü beceremedim bana yardımcı olur musun

    ---------- Mesaj 02:55 saatinde birleştirilmiştir ----------

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi ad2222 Mesajı Göster
    Ben 1CI 1 Card modele anakod yükledim ancak medialink yazılımı yükleyemedim. Hata veriyor. Sizin yazınızı okudum ve mdialink boot dosyasını araştırdım ancak bulamadım. Bu dosyayı nasıl bulabilirim acaba?
    Teşekkürler...

    Düzeltme: Başka yerlerden araştırdım. Bir şekilde yükledim. Görüntü kalitesi biraz kötüleşti gibi. Zaman kaydırma daha iyi gibi. Zaman ne gösterecek bakalım.
    kardeşim şu olayı bir türlü beceremedim bana yardımcı olur musun

    ---------- Mesaj 19:06 saatinde birleştirilmiştir ----------

    kolay gelsin yazılımı ben bir türlü atamıyorum yardımcı olabilir misin

    ---------- Mesaj 19:09 saatinde birleştirilmiştir ----------

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi onur1995 Mesajı Göster
    Umarım faydası olur sorunuza.
    kafayı çizdircek bana bi türlü beceremedim yardımcı olur musunuz

    ---------- Mesaj 19:12 saatinde birleştirilmiştir ----------

    medialink yazılımını atlanta hd boxa yüklemeyi anlatacak bir arkadaşımız var mı

    ---------- Mesaj 19:34 saatinde birleştirilmiştir ----------

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erenyesil Mesajı Göster
    Medialink 2 kart girişli uydu alıcısı güncel yazılım
    Yazılım tarihi: 10.03.2015
    V.256 en son yayinlanan yazilim bu bende merak ettim nasil calisiyor? ne gibi degisikler var acaba bilgisi olan varsa paylasabilirmi tesekkurler
    kardeşim senin bilgin var mı medialink yazılım ını atlantaya yükleme konusunda

  20. #60
    New Member
    Giriş Tarihi
    30-03-2011
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    19
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    558516

    ip tv kanal listesi aynı mı? v2,47 kullanıyorum 50 kanal var yeni yazılımda kaç kanal var acaba???

3 sayfadan, 3. sayfa İlkİlk 123

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı