Uydumarket Banner  

Gösterilen Mesajlar: 11 mesajdan 1 ile 11 arası

Konu: adsl icin swich

  1. #1
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    26-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    530
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    946

    adsl icin swich



    adsl dagitmak icin swich ne onerirsiniz .biraz arastirdim en uygun fyatli cnet 8port swich var. tavsiye edermisiniz.baglantida hiz dusuklugu yaparmi?kullanan arkadaslarin tavsiyesini istiyorum

  2. #2
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    23-01-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    45
    Mesajlar
    518
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    529

    Valla hertürlü hub olur, 8 li 24lü..zaten 8 li olanının da piyasada pek fazla seçme şansınız yok..

  3. #3
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    123
    Üye No
    320

    ben 16lık GigaFast kullanıyorum , wireless ,adsl ve server bağlı sorun yok

  4. #4
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    arkadaşlarım hupla adsl yi en fazla kaç metre uzaga vere bilirim teknik bilgisi olan varmı yoksa hup baglantısında oldugu gibi max 100mt'mi

  5. #5
    Honorary Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    46
    Mesajlar
    3,389
    Üye No
    6

    Merhaba ,

    Burada kısıtlayıcı olan CAT5 kablonun etkili olduğu mesafe..
    Bazı özel tip CAT kabloları 300 metreye kadar çıkarabiliyor mesafeyi ama bulunurluğu ve fiyatı tartışılır.
    Ortalama 90 metrede bir repeater kullanmak basit ağlarda en mantıklısı.

    Saygılarımla...

  6. #6
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    29-01-2004
    Mekan
    66 Yozgat
    Mesajlar
    599
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    1193

    teşekkürler :wave: :wave:

  7. #7
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    14 Bolu
    Mesajlar
    646
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    108

    merhaba arkadaşlar yakında bulunduğum bölgeye adsl gelicekmiş ben de ön hazırlık yapıyorum biri evimde biri iş yerimde olmak üzere 2 adet bilgisayarım var ev ile iş yeri arası 80 mt. ben bu iki bilgisayarı aynı hat üzerinden nasıl bağlayabilirim.ve bana gerekli olan malzemeler nelerdir konun acemisiyim yardımcı olucak arkadaşlara teşekür ederim.

  8. #8
    Moderator
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    60
    Mesajlar
    23,924
    Üye No
    149

    first_axe - forumda biraz dolaşırsan aynı konuda daha önce sorulan sorulara verilen cevapları görebilirsin.

    Soruş şekline göre sadece 1 Adet ADSL sözleşmesi yapıp , aynı hizmeti hem evde hem iş yerinde kullanmak istiyorsun.

    En mantıklısı işyerindeki telefondan alacağın ADSL internet bağlantısını kablosuz olarak eve aktarman (wireless kart ile 200 dolar cıvarında maliyet ile olacağını yazan mesajları okumuştum ) . ADSL Modem fiatlarıda 80-100 dolar cıvarında. Hangi marka ADSL Modem alman gerektiği hakkında da Forumda çok güzel bilgiler var.

  9. #9
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    15-02-2004
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,113
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    2812

    130 m ye kadar rahat calisir.Daha sonra kayıplar baslar....

  10. #10
    Member
    Giriş Tarihi
    22-01-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Mesajlar
    120
    Üye No
    312

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi first_axe
    merhaba arkadaşlar yakında bulunduğum bölgeye adsl gelicekmiş ben de ön hazırlık yapıyorum biri evimde biri iş yerimde olmak üzere 2 adet bilgisayarım var ev ile iş yeri arası 80 mt. ben bu iki bilgisayarı aynı hat üzerinden nasıl bağlayabilirim.ve bana gerekli olan malzemeler nelerdir konun acemisiyim yardımcı olucak arkadaşlara teşekür ederim.
    USRobotics ADSL Wireless Gateway oneririm. Fiyati 220$+KDV civari. Hem en son wireless standardini destekliyor hem de 4 port switch ozelligi var. Tek cihazla is bitmis olur. Diger PC icinde wireless bir kart (60$+KDV civari) alinirsa sistem gayet guzel calisir diye dusunuyorum.
    Saygilar..



    Turkiye'de celiknet.com ve arena.com.tr de var.

  11. #11
    Member
    Giriş Tarihi
    02-05-2004
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    193
    Üye No
    12651

    Ben usr 9106 kullanıyorum . Tavsiye ederim. 25.02.2005 tarihi itibariyle yeni güncellemesi çıkmış.



Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı