ben türksatta bana verdikleri cihazı kullanıyorum türksatta sorun olmuyor, modelini hatırlamıyorum sd için verilen cihazlardandı. 8002 olabilir.
Kapatma sonrasi Digiturk recevirlarini kullanan var mi? Turksata actiran var mi? Hangi model recevirda ve memnun musunuz?
ben türksatta bana verdikleri cihazı kullanıyorum türksatta sorun olmuyor, modelini hatırlamıyorum sd için verilen cihazlardandı. 8002 olabilir.
İlk aldığım üyeliğimdeki cihaz 9001 B idi. Sonra bu cihazı 8002 ile değişip aboneliği sonlandırmıştım (EUTELSAT)
Abonelik sonlandıktan sonra sinyal yolladılar ve DİGİTURK modu iptal oldu cihazın ve normal uydu alıcısına çevirdiler.
Sorunsuz çalışmakta.
Eutelsat üyeliğim 1 ay önce bitti, taahhüt sonrası HD DM 9503 cihaz bana kaldı, merkezi aradım,cihazı servise götürüp yeni bir yazılımla HD cihaz olarak kullanabileceğimi söylediler, gerekeni yaptım, ve şu an Türksatı sorunsuz izleyebiliyorum,
Farklı uydularıda izleyebilir miyim diyede çok merak ediyorum, Astra 19,2 ya da Hotbird gibi
Taahhüt sonrası eutelsat üyeliğine devam edip DT9102 decoder ile türksat veya başka bir uydu izleyebilen var mı?
Ben izliyorum cihazın ne olduğu önemli değil zaten , 24 aylık üyeliğim doldu 12 ay daha uzattım , digiturk online işlemlerden , teknik servis bölümünden operatöre bağlandım , turksatıda izlemek istediğmi söyledim , hemen cihazın diğer mod seçeneğini aktif etti. Şuan Digiturk eutelsat üyesiyim , aynı cihazda turksatıda izliyorum.
aynı durum bende de mevcut. bundan 2,5 sene önce sd digitürk abonesi oldum 5 ay sonra hd ye geçmeye karar verdim hd cihazı kurdular sd cihaz boşta duruyor. sd kutu taahütüm bitti benim oldu hd kutu kullanmaya devam ediyorum.hd cihazı kullanmaya devam ederken sd cihazı türksata açtırıp ayrı kulanabilirmiyim?
Bende şimdi konuştum bununla ilgili.Kampanya sonunda türksata uyumlu olacaktır dedi.Kampanya bitiminde 11. ayda dönüş sağladığınızda yardımcı olabiliriz diyor.
aynı durum bende de mevcut. bundan 2,5 sene önce sd digitürk abonesi oldum 5 ay sonra hd ye geçmeye karar verdim hd cihazı kurdular sd cihaz boşta duruyor. sd kutu taahütüm bitti benim oldu hd kutu kullanmaya devam ediyorum.hd cihazı kullanmaya devam ederken sd cihazı türksata açtırıp ayrı kulanabilirmiyim?