yeni başlık iyi olmuş ama dsmart abonesini üzüyor hep,daha anlaşamadım ben
Diğer konudaki mesaj fazlalığı nedeniyle buradan devam edelim .
2.Konu ;
yeni başlık iyi olmuş ama dsmart abonesini üzüyor hep,daha anlaşamadım ben
Full HD 204 tl yazıyor paketim bugun bitti alsam mı beklesem mı? Daha once 169 tl almıştım
bence al ben 264 e aldım 1.5 ay önce
Dün dan 24 aylık giriş+hd paketli modül aldım 199liraya.Bugün aktivasyonu yaptırdım müş.hiz.lerinden ve 199lira daha vererek 2 yıllık giriş+hd paketimi 2 yıllık maxi+hd ye çevrittim.Toplam 398 liraya 2 yıl maxi+hd peşin fiyatına 6 taksitle aldım.2 yıla böldüğümde 16.5 lira gibi oldu aslında toplam tutar.****** ve sinema tv kanalları bir eksiklik değil.Çünkü hemen her tür güncel filmi zaten netten seyredebiliyorum.Spor ve Belgesel kanalları açısından düşündüğümde maxi+hd gayet yeterli.Bu sitedeki İlker adlı arkadaş gayet ilgili ve dün verdiğim sipariş bugün elime geçti,güvenilir bir site olduğunu söyleyebilirim.
Full 204 tl fakat maxi+sinema+HD 349 tl bu dsmart şaşırmış galiba
Herkese merhaba...
26 Kasım 2012 tarihinde Full HD modüllü üyeliğim sona ermişti. Bugüne kadar online işlemlerden teklif ettikleri fiyat 264 TL idi.
Az önce online işlemlere tekrar baktim. Bir de ne göreyim, yeni fiyat teklifi gelmiş: 169 TL :ok:
Buradan üyeliği biten arkadaşlara tavsiyem mutlaka bekleyin. Ben tam bir ay bekledim ama beklediğime değdiğini düşünüyorum.
Saygılar...
Düzenleyen supermaster : 26-12-2012 at 20:21 Sebep: resim ekleme ve düzenleme
25 Kasım tarihinde modüllü üyeliğim bitmişti. Full + HD için 264 lira teklif etmişlerdi. Online işlemlerden baktığımda bugün 169 lira görünüyor. Tam 1 ay sonra fiyatı düştü.
Almak istiyorum ama kredi kartı bilgilerini girdiğim ekrandaki satın al butonu çalışmıyor. Yarın müşteri hizmetlerinden almayı planlıyorum.
Beklemeye devam o zaman
Düzenleyen hesabım_Var89 : 26-12-2012 at 20:12
204 tl c**** ama bende 169 tl inmesini bekleyeceğim. Beklerken fiyatı yükselen var mı acaba?
Kredi kartına ya da aylık ödemeli fatura bir şekilde satın alınabiliyorsa kaçırmayın:)
169TL ye çok ısrar ettim olmadı. Seneye kesin deneyeceğim:)
169/12=14,08TL yapar. Bu da bütçeyi hiç zorlamaz:wave: Sigara içenleri düşünürsek 2,5 paket sigara paketinin fiyatına denk geliyor:bed:
Bende aylık 17,99TLye izliyorum D-Smart'ı FULL HD olarak.
17,99*12=215.88TL:)
Düzenleyen hesabım_Var89 : 26-12-2012 at 22:05
@pusul90 D-Smart CAM MODÜL kullanıyorum.
bende hdsmart uydu cihazı var, mülkiyeti benim oldugu halde (FULL+HD pakete 34,99 tl) , (MAXİ+SİNEMA+HD) pakete 29,99 TL istiyor dsmart şuan. . .onlıne işlemlerde 1ay evvel 17,99 tl vermişlerdi ozaman almadım kacırdım , şimdi 29,99tl veriliyor onlıne işlemlerde,
acaba hergün mail yağmuruna tutup istediğim fiyatı talep etsem işe yararmı, beklemelimiyim sizce .?:warn:
Düzenleyen pusul90 : 26-12-2012 at 22:23
full paket hd modulden gece kusagı kanalları ızleyebılen var mı.nasıl hallettınız.
2 defa m.h aradım kanallar sıfrelı dedım pın kodu gırın dedı nereye gırecegım gırılecek yer yok dedım.beklettı sordu yapabılecegım baska bır sey yok dedı pın kodu menusune yonlendırdı pın olusturdum.kaldık boyle
ne yapmalı (cıhaz atlanta )