Arkadaslar nasıl oldu bilmiyorum ama sorunum çözüldü, uydular gözükmeye başladı. Yapmış oldugum tek şey 3 5 kez cihazı yeniden başlatmak oldu.
Blackhole'nin yeni versiyonunu yükleyeli bir kac gün oldu, hiç sorunsuz izlliyordum ama bu aksam isten eve gelip Tv'yi açınca uydu listesinin boş olduğunu gördüm ve kanallar açılmıyor kanal bulunamadı diyor. Uydu yapılandırmadan a ve b tunerleri icin uyduları secmek istiyorum ama port a/b/c/d bağlı değil yazısı çıkıyor değiştirmek icin üstüne geldigimde hicbirsey yapmıyor, başka receivera takında kanallari sorunsuz izliyorum,sorunumun çözümü icin ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
Not kayacan arkadasın 1.79 bh imajını kurmuştum
Arkadaslar nasıl oldu bilmiyorum ama sorunum çözüldü, uydular gözükmeye başladı. Yapmış oldugum tek şey 3 5 kez cihazı yeniden başlatmak oldu.
Tuner ile ilgili bir donanımsal sorun yaşamış olabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Konu kapatılmıştır. Sorun tekrar ederse pm atınız konuyu açalım.
Düzenleyen pro_dufa : 19-12-2012 at 23:40
Gelen pm uzerine konu tekrar açılmıştır.Orijinal Mesaj Sahibi Adere77
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorun ne yazık ki tekrar sıkıntı verdi. Ne yapabilirim arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen pro_dufa : 20-12-2012 at 23:49
uydulıstesı bence ımajdan yapabılır suan gorunmuyorsa hazır seytınk atın duzelır ve bıdaha olmamısı gerey saygılar
arkadaşlar cevaplar için tsk ederim. söylediklerinizi deneyecegım sımdı. sonucu paylasırım
özkaradağ arkadasın son vti imajını yukledim sorun ortadan kalktı gbi duruyor, uydular tekrar gözükmeye başladı.