bende uzay tv açacağım...:hhh::hhh::hhh:
Ulusal haber kanallarından bir tanesi hem adını hem konseptini değiştirme kararı aldı. İşte o kanal...
Haber 7 internet sitesinin yanısıra bir çok haber sitesini ve İstanbul'un Sesi Radyosu'nu bünyesinde bulunduran Beyaz Holding'e bağlı Haber 7 TV adını ve konseptini değiştirme kararı aldı. Kanal 7 TV'nin haber kanalı olarak bilinen televizyon kanalı yeni adını Ülke TV olarak belirledi. Kanalın, değişikliği önümüzdeki bir ay içinde resmen duyurması bekleniyor.
Kaynak:ekonews sitesi
bende uzay tv açacağım...:hhh::hhh::hhh:
evet bunu bende görmüştüm... dogru yani
yayın anlayışı değişmedikten sonra neye yaricak ?
haber 7 daha hoş duruyodu..
Hayırlı olsun.
adının neden değiştiğini hala anlamış değilimm
çok saçma bi karar olmuş
Ya haber 7 nasıl haber kanalı anlamıyorum zaten ben. bi olay oluyor her haber kanalı verirken onlarda garip garip programlar yayınlanıyor anlamadım gercekten :smiles20:
konsept değişikliği de olacakmış.
sanırım artık haber odaklı bir yayın yapmayacaklar.
Kanalın adını bu nedenle değiştiriyorlar herhalde.
Ama "ülke tv" adı hoşuma gitmedi. karizmatik bir isim değil.
Bir tv adı olmak için uygun değil.
niye böyle bir degisiklige gidiyorlar, acaba izlenme sorunumu var..
böyle daha iyiydi..
Haber7 com daki başarısını yakalayamadı sitenin hızına yetişmesi gerekir,Fehmi KORU gibi önemli yazarlar daha çok bu kanala yakışıyor
Haber 7 kanalı!! haber dışında şirketlere yaptırdığı paket programları yayınlayıp duruyordu zaten.
Yeni adı ile yapılacak yayın ve haberler umarım Tarafsız! olur.
Sevgiler
doğru düzgün yayın yapsın,bi daha da haber kanalı açmasınlar yeter artık!
başka tematik kanallar istiyoruz
türkiyelilerin kanalı olacak heralde.
Haber7 TV ismi ulke tv olarak değişmiş.(veya bugun yarın değişir).Bununla ilgili yayında bugun tanıtım izledim.
Düzenleyen cefriohm : 21-05-2008 at 13:32
Ulke TV gelmiş...hoş gelmiş...Bilgilendirme için teşekkürler.:ok:
Sn. cefriohm;
Linkini verdiğiniz haber şöyle:
Haber 7 internet sitesinin yanısıra bir çok haber sitesini ve İstanbul'un Sesi Radyosu'nu bünyesinde bulunduran Beyaz Holding'e bağlı Haber 7 TV adını ve konseptini değiştirme kararı aldı. Kanal 7 TV'nin haber kanalı olarak bilinen televizyon kanalı yeni adını Ülke TV olarak belirledi. Kanalın, değişikliği önümüzdeki bir ay içinde resmen duyurması bekleniyor.
Mesajınızıın başlığı ise; "Ülke TV gelmiş."
Yorumu size bırakıyorum.
Düzenleyen eskiya1 : 21-05-2008 at 14:18
Düzenleyen eskiya1 : 21-05-2008 at 22:52 Sebep: Açılan konu eski konu ile birleştirildiği için verilen link silindi.