elinize,beyninize sağlık.
Gigablue Quad OpenAAF Team 18.12.2012 Backup
18.12.2012 tarihli OpenAAF yazılımı yüklendi.
CCcam 2.3.0 - MGcam 1.38 ve Oscam kuruldu.
Orjinal skin kurulu.
Lcd ekran için display.xml dosyası değiştirildi.
42e ve 7e için piconlar yüklendi.
Yüklenen Eklentiler;
3G Basic Control Panel - 3G Modemler için.( Turkcell Huwai E176G ile test ettim çalışıyor.)
Buyukbang Panel - Epg bilgilerini kopyalamak için 7e uydusundaki epgleri Türksat'a aktarıyor.
CCcam Bis - Online bis indirmek için
CCcam İnfo v1.3c - Sunucu bilgilerinizi görmek için
Hacksat K€y Downloader - Güncel k€y -bis yüklemek için. ( Cihazın içerisine yüklendi.)
Pauli Neutrino Keymap - Kumanda fonksiyonları değiştirmek için.
StreamTVPlayer - IPTV
SubDownloader ve Subtitle Player - Altyazı için son güncellemeleri yapıldı.
TSpanel 6.7
Turkvod
Nstreamplayer - IPTV
WebMedia
Web Browser
Backup Görüntüleri
Düzenleyen scorpy97 : 19-12-2012 at 02:13
elinize,beyninize sağlık.
sagol üstad
dostum eline sağlik iyi çalişmalar bir tanede openRSI ye yapsan çok iyi olur
hdf ye olursa iyi olur üstad
üstam verdiğiniz bakupu yükliyemedim.vix yüklü giriş logo aaf oldu benim vix olduğu gibi açıldı. openmis kendi backupu mu yükledim peşinde sizin dosyayı yükledim yine sonuç olumsuz?
slm,
demekki yanliz degilmisim bende benim Quaddan kaynaklaniyor saniyordum güncel botloader de dahil olmak üzere 3 defa yüklememe ragmen yazdiklarinin aynisi bende de oldu eski yüklü image acildi. mualesef backup hatali. yinede harcanan zamana ilgi ve alakaya tesekkürler..
ustam emeğinize saglık denıyorum bakalım ınş guzeldır...
yüklüyor gözüküyor fakat açılınca eski yazılım devam ediyor
arkadaşlar bu back up yükleyebilen oldu mu ?
arkadaslar ben simdi bu imageyi yüklemeye calisacagim deneme ye basladim acaba bu image nin ftp sifresi ne eger yüklenirse ftp ile baglanmak icin hangi sifreyi verecegim bilgi verirseniz memnun olurum sonucu sizinle paylasacagim selamlar.
arkadaslar bende yükleyemedim acilista openAFF yaziyor sonrasinda eski image ye Openvix e geri dönüyor aklima su takildi bu image nin büyüklügü 152 mb acaba bu büyüklügü kaldiramiyor olabilir mi neden böyle oluyor anlamadim umarim ustalar yardimci olurlar selamlar.