böylesinide ilk defa duydum ellerinde delil olmadan böyle saçmalıklar yapabiliyorlarmı
merhaba arkadaşlar 1 ay önce üye olarak HD9503 cihazla izledigim üyeligim internetten illegal yayın yaptıgım gerekçesiyle iptal edildi ben kesinlikle böyle bir şey yapmadım makına baglandigi gün televizyonun altına koyuldu yerinden çıkarmadım bile.. cihazı hiç bir şekilde internete baglamadım bu olay neden ve nasıl olabilir BTK' şikayetimi ilettim oradan cevap bekliyorum ellerinde delil varsa bana sunmalarını istedim digiturk'den 10 gündür arayan soran yok müşteri hizmetleriyle konuşmaktan bıktım usandım uydudan izledigim yayını nasıl internetten yayınlanmakla suçlanıyorum aklım almıyor televizyonun karşısına kamera koyup yayın yapacak halım yok böyle birşeyle karşılaşan varmı daha önce inanın çok magdur oldum parasını peşin verip 1 yıllık üye oldum hem paramdan oldum hemde dolandırıcı damgası yedim
böylesinide ilk defa duydum ellerinde delil olmadan böyle saçmalıklar yapabiliyorlarmı
demekki deve diken meselesi doğruymuş .
Bunu banada yaptılar.. Superonline kanpamyası ile kendileri gelip bana digiturk bağladılar..Yayınlar bir gün açıktı , ertesi gün kendinden kapanıyordu..1 ayda 5 kere servis geldi , her geldiğinde kart ve cihaz değiştirdiler..Sorunu çözemediler,sonrada eve gelen servis elemanları evde dreambox 8000 cihazını görünce not almışlar , kendilerince kesin dreamboxa takıyodur gibi amatör bir düşünce ile..Digiturku aradım sorunu çözemediklerini söylediğimde , siz kartı dreamboxa takıyormuşsunuz o yüzden kartınız "kill" oluyor dediler..Oysa adımdan kadar eminim , 1- ben sizin kadar amatör değilim 2-hadi 1 kere taktım kill oldu varsayalım ( ki takmadım ) 5 kere niye takayım manyakmıyım ben her 2 günde bir servis elemanını eve çağırayım 3-böyle birşey yapacak olsam kendi adıma niye alayım 4-siz geldiniz bana kampanya diye sattınız..Sonuç olarak alın hediyenizi ben artık neti bağlattım , istemiyorum digiturk diyip geri verdim..Aynı mantıkla digiturk web play üyeliğimde 1 yıllık ödememe rağmen şuan çalışmıyor..aradığımda teknik servisden size dönecekler diyolar..2-3 kere aradım , tam 3 ay oldu hala dönecekler..Allah korusun bir daha digiturk..
kart paylaşımı artık zor kesin digiturk e bi borcunuz vardır suç üstü yapmaları lazım sakın size internetten karttan anladık falan yalanlarına kanmayın btk ya şikayet edin ve taahhüt farkı ödemeyin benimde başıma geldi bana eski borçtan illegal demişler ödemedim taahhüt farklarını icra ya verdiler alamadılar dosya düştü haklısan hiç bişey olmaz
üye olun.
şikayet kısmına münasip bir lisanla derdinizi anlatın.
elmi yaman, beymi yaman görün.
Düzenleyen yalçın gelin : 17-12-2012 at 17:49
2 ay önce kapadıgım digturk aboneligim var aslında o aboneligime ait 1 haftalık fatura gelmesi gerekiyordu gelmedi fatura digiturk online işlemleri kontrol ediyorum borcum gözükmuyor müşteri hizmetlerini aradım borcum varmı diye yok dediler ama dedigim gibi 1 haftalık fatura çıkması gerekıyordu oda şundan dolayı digiturk 26'da fatura keser abonelik ayın 3.'de kapatılır arada 1 haftalık fatura çıkar herkes şikayetcidir bu konudan belki duymuşsunuzdur acaba omudur diye düşünüyorum ama adamlar illegal diyor başka birşey demiyor
4 yıl önce bir tanıdığımı kıraathanede suçüstü yaptılar. Maçın 2. devresini izlemiş yetkili şahıs gelip kimseden habersiz. Maç bitince şöyle dediler: 1-Ya bu işyerine ligtv ticari üyelik alacaksınız, 2-Ya da cezayı ödeyeceksiniz. Sonuçta üye oldu arkadaş. Modül vardı o zaman. Tabii asıl modül sahibinin de modülü, kartı ve aboneliği iptal oldu.
2 ay önce kapadıgım digturk aboneligim var aslında o aboneligime ait 1 haftalık fatura gelmesi gerekiyordu gelmedi fatura digiturk online işlemleri kontrol ediyorum borcum gözükmuyor müşteri hizmetlerini aradım borcum varmı diye yok dediler ama dedigim gibi 1 haftalık fatura çıkması gerekıyordu oda şundan dolayı digiturk 26'da fatura keser abonelik ayın 3.'de kapatılır arada 1 haftalık fatura çıkar herkes şikayetcidir bu konudan belki duymuşsunuzdur acaba omudur diye düşünüyorum ama adamlar illegal diyor başka birşey demiyor
Konuyla alakası yok diyebilirsiniz, haklısınızda.
Bilgi paylaşmak ve bilinçlenmeyi sağlamak amaçlı yazdım sevgili arkadaşım.
Düzenleyen criminal57 : 17-12-2012 at 20:15
suç üstü yoksa hiç bişey olmaz onuda iş yerinde kullanman lazım öle suç üstü olur avukat ın geliğ polisle kartına el koyması lazım sen asıl borcunu öde bi taahhüt farkı borcu varsa ödeme bak banada illegal diye 3 üyeliğimi kapadılar taahhüt farkını ödemedim borcu alamadılar haa btk ya şikayet edersen canına okurlar digiturk ün
Slm
Benim bildigim eski ûyeligi olan CW kartlarinda LIGTV olupda ligtv kapandi diye Digiyi arayanlar Kara listeye giriyor aradan ne kadar zaman gecerse gecsin kara listeden cikartmiyorlar,
Tekrar uye oldugunda Bayinin her hangi bir yetkisi olmadigindan bu bilgileri bilmiyor önceden kara listeye girenler icin Isim olarak digi uyeligi kabul etmiyor uyeligi iptal ödedigi miktari tekrar iyede ediyor.
Bu yasanmistir.
saygilarla !!
yaparlar yaparlar beni de başka bir forumda yönetici olduğum için üyeliğimi iptal ettiler.
1 yıllık parada gitti , benim için digiturk bitmiştir. marka ve kurumsal yapıyı kaybetmiş bir
şirket. bu yaptıkları ancak batmak üzere olan bir şirketin yaptığıdır.
varsayımlar üzerinden üyelik silmekle kendilerini tatmin ederler ancak.
Kaybettikleri itibarın farkında bile olamazlar.