ellerin dert görmesin ekrem usta çok güzel olmuş backup baya emek harcadıgın belli
İnfo
Setting / Bouguets
- Setting 8 uydu = 42.0e / 23.5e / 19.2e / 16.0e / 13.0e / 9.0e / 7.0e / 4.8e
- Lnb ayar sırayla = 1/8 --- 2/8 --- 3/8 --- 4/8 --- 5/8 --- 6/8 --- 7/8 --- 8/8
- E2-Setting-14 Uydulu-08.12.2012-KaYaCaN listesi kulanıldı, fazla uydular boukuetler silindive yeniden Türkce / Almanca kanal listesi oluşturuldu.
- 6 yeni ip-Tv ve ip-film Bouguetleri eklendi.
- Türkce ve Almanca ip-Tv linkleri eklendi.
DİKAT !!!
- VuPlus adlı Bouguetlerinde xxx kanalar mevcut, hepsine Kilid konuldu.
- Şifre: 0000
- Şifre kapatmak isteyen menu > kurulum > Ebeveyn kontrolü > hayır yapınız.
DNS:
- DHCP manuel seçildi DNS: 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak ayarlandı.
CCcam:
- CCcam 2.2.1 / 2.3.0 CCcam cfg yüklendi.
- HackSat updater uygulandı.
Multi Quickbutton
- HOME tuş kısa = Yamp Music Player
- HOME tuş uzun = Media Player
- END tuş kısa = Turkvod
- END tuş uzun = nStreamVOD
Turkvod / nStreamVOD
- Şifre: 1234
- rtmp kuruldu
- youTube video kalitesi: 480/360/720/1080/original olarak ayarlandı.
- Toplam 4800 link için 8 tane xml dosyası eklendi. İçlerine Almanca ip-Tv ve Almanca Film ve youTube music linki artı @ekremtt özel eklendi.
- şifre: 1234
- Kendiniz ip-Tv veya film/music linkinizi eklemek için Turkvod/nStreamVOD içlerinde bulunan 1-8 dosyalara ordakiö rnekler gibi eklemeniz yeterli.
Yamp Music Player/
Özelik:
- Oynatılan Muziklerin album resmini interneten bulup göstermesi.
- Her başlatıldığında, daha önce oynatılan son Muzikden devam etmesi.
İlk Backupum ancak bukadar oldu, lütfen iyi tarafı kötü tarafı fazlasını eksiğini bildirirseniz, gelecekte onlara dikata alınır.
Sevgiler ve iyi seyirler . . . :)
Update/19.12.2012:
Düzenleyen ekremtt : 08-02-2013 at 18:05
ellerin dert görmesin ekrem usta çok güzel olmuş backup baya emek harcadıgın belli
Bu mudur budur.
Teşekkürler ekremtt dostum. :ok: :wave:
Tsk ekremtt dostum masallah masallah
emeğine teşekürler... bu image veya backup kullanamıyorum. aslında güzel image kullanmak isterim. fakat bende TPLINK wifi adaptör var tüm imagelerde tanıyor hiç sorun yok. fakat BH image tanımıyor. bu konuda bilgisi olanlar yardım etsin lütfen...
Mukemmelsin Ekrem,
Solo cu dostlara hayirli olsun
emeğinize ve elinze sağlık.
Teşekkürler, kendisi uğraşmayanlar için çok faydalı derim. Bir iki değişiklik kendinizde yapılırsa iş biter.
Şunuda belirtmek isterim.
stremtv / addstreamurl / vuplusevent kaldırıldı. Vu+ > Setting alırken dikat ip-Tv adresler alınmıyor. Bunları kopyasını direk alın ve direk geri yapıştırın.
Malesef, ben bu güne kadar hep kablo ile bağlandığım için. Bunla hiç bilgim yok. Sanıyorum arkadaşlar bir bilgisi varsa yardimcı olur.
sevgiler, kolay gelsin...:)
ekremt usta emeğine sağlık teşekkürler.
ben 4 uydulu setting kullanıyorum kayacan ustanın.
tuner ayarlarında basit A/B/C/D
kullanıyorum (A da 7 derece / B de 19.2
/ C de 13.0 D de 42 derece) tuner ayarlarını nasıl yapılandırmam lazım bu sekizli uydu seçeneğini bozmak istemiyorum.
Düzenleyen cankus67 : 14-12-2012 at 20:25
Zaten lnb ayarınızı yapmanız şart. menu > kurulum > uydu yapılandırma > tuner ayarları seç > yapılandırma basit > kip A/B/C/D seç ve gerekli yerlere uyduyu sağ sol tuş ile girebilrsin. işlem sonu OK tüşa basınız.
2. yol yapılandırma tipi > gelişmis > UYDU / LNB / DiSEqC 1.1 sağ sol tuş ile değişiklik uygulanır ve bitimde OK tuş.
kolay gelsin...
Düzenleyen ekremtt : 14-12-2012 at 20:56
Gereksiz uydular silmek: CHANNEL + - > YEŞİL > silinecek uydu KANALLAR üzerinde > MENU > seçilen uyduyu kaldır uygulayınız. Sonra Vu yeniden başlatın.
Gereksiz Bouguetleri silmek: CHANNEL + - > MAVİ > silinecek Bouguet üzerinde > MENU > seçilen Bouguet/kanal sil uygulayınız.
Düzenleyen ekremtt : 14-12-2012 at 22:33
ekremtt tebrikler :smiles34:
ekrem usta imajı kurdum fakat black hole ana ekranında takılıp kalıyor. kanal isimleri var ama kanalların kendileri yok. kurulumda mı bir hata yaptım acaba?
teşekkürler ekremt.demişin ki (2. yol yapılandırma tipi > gelişmis > UYDU / LNB / DiSEqC 1.1 sağ sol tuş ile değişiklik uygulanır ve bitimde OK tuş)
tamam 4 uyduyu buraya deklare edeceğim.
LNB1 7 derece
diseqc1.1
LNB2 19.2 derece
diseqc1.2
LNB3 13.0 derece
disq 1.3 yok burayı nasıl halledebilirim. sadece 1.1 ve 1.2 var
flash disket format atıp yukarıda vermiş olduğun zipli doyası açtıktan sonra vuplus doyasını formatladığım flashın içine attım. daha sonra cihazı kapayıp flashı usb bağlantısına taktıktan sonra yeniden çalıştırdım.kırmızı ışık yeşile dönüp yanıp söndükten sonra cihazı yeniden kapayıp usbden flashı çıkararak işlemi sonlardırdım.
cihaz açıldıktan sonra black hole ana ekranı geliyor. sonra kanal bilgileri ve listesi örneğin e basıp atv hd yi tıkladığımda altta ve üstte kanal bilgilerinin olduğu menü geliyor ama kanal yok. anlatabildim mi?
Büyü ihtimal lnb ayarı yapmanız gerek, yukardaki anlatım gibi bir deneyin. Sizin 2 uydu olduğunu söylemiştin 42.0e A ve 13.0e B yaparak bir dene.Zaten lnb ayarınızı yapmanız şart. menu > kurulum > uydu yapılandırma > tuner ayarları seç > yapılandırma basit > kip A/B/C/D seç ve gerekli yerlere uyduyu sağ sol tuş ile girebilrsin. işlem sonu OK tüşa basınız.
üstadım elinize sağlık çok güzel
evet sorun lnb ayarlarıymış. ama bir tane hd belgesel kanal izleyemiyorum. hala hepsi kapalı :(