f grubu daha bi zorlu geldi bana..Umarım en az 2 takımımız çeyrek finale kalma başarısı gösterir..Takımlarımıza başarılar dilerim..
Turkish Airlines Euroleague bu sezon farklı bir formatta son 16 oynanacak 2 grupta 8 takım ilk 4 e kalmak için mücadele vericek . İlk maçlar 27-28 Aralıkta başlayacak . İşte Gruplar şu şekilde oluştu
E Grubu
Real Madrid
Zalgiris Kaunas
Cska Moskova
Unicaja Malaga
Panathinakos Athens
Anadolu Efes
Brose Basket Bamberg
Alba Berlin
F Grubu
Maccabi Tel-Aviv
Barcelona
Olympiakos
Khimki Moskova
Montepaschi Siena
Beşiktaş
Fenerbahçe Ülker
Caja Laboral Tau Ceramica
Düzenleyen ynskhrmn : 14-12-2012 at 00:54
f grubu daha bi zorlu geldi bana..Umarım en az 2 takımımız çeyrek finale kalma başarısı gösterir..Takımlarımıza başarılar dilerim..
3 takımımıza da başarılar..
nasıl bir habercilik bu, anlamak mümkün değil. (sözüm size değil @ynskhrmn, alıntı yaptığınız yere)
C grubundaki maçlar tamamlanmadığı için, gruplarda yeri belli olmayan 3 takım var
şu anda net olarak belli olan gruplar şu şekilde
Grup E
Real Madrid
Zalgiris Kaunas / Olympiacos Piraeus
Unicaja Malaga
CSKA Moscow
Panathinaikos Athens
Anadolu Efes Istanbul
Alba Berlin
Brose Baskets Bamberg
F Grubu
Maccabi Electra Tel Aviv
FC Barcelona Regal
BC Khimki Moscow Region
Zalgiris Kaunas / Olympiacos Piraeus
Montepaschi Siena
Besiktas JK Istanbul
Fenerbahce Ulker Istanbul
Caja Laboral Vitoria / EA7 Emporio Armani Milan / Cedevita Zagreb
evet doğru yazmışsınız yalnız bunlar çok düşük ihtimaller zira anadolu efes zalgirisi kendi evinde yenme şansı sıfır . diğeride milano kazansa dahi laboral evinde cedivatayı yener laboral yani bu tablonun değişeceğini düşünmüyorum ve bu yazıyı kendim hazırladım hiçbiryerden alıntı yapmadım bu benim düşüncem eğerki bu şekilde olursa değiştiririz ama hiç zannetmiyorum
Bize yine Barcelona düşmüş.:) Fenerbahçe ile aynı gruptayız. İnşallah 3 takım ile çıkarız gruplardan.
ben haber sitesinden aldınız sandım, kusura bakmayın.
yalnız her ne kadar, sonuçları tahmin edilebilir de olsa; maçlar oynanmadan kazanılmıyor.ı beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
3 ü geçtim, oynayacağımız rakipler ve takımlarımızın şu ana kadar göstermiş oldukları performansa bakınca; bence 1 takımın bile çıkması başarı sayılır
bence e grubunda Cska real madrid unicaja malaga zalgiris f grubundanda maccabbi barcelona rahat çıkar olympiakos siena khimki bjk fenerbahçe geri kalan 2 takım için mücadele eder