saat 3,te filan olsaymış daha iyi olurmuş
Futbolda nostalji, Cine5'te...
Hafızalardan silinmeyen maçlar, eskimeyen heyecanıyla yeniden sizlerle...
Unutulmayan Maçlar Cine5'te...
Yayın Günü: Çarşamba Hariç Her Gün
Yayın Saati: 01:00
Düzenleyen HLT : 12-12-2012 at 15:36
saat 3,te filan olsaymış daha iyi olurmuş
O saate maç garip olmuş :)
lig tv de izliyoruz eski maçları hemde kocaman cine5 logosuyla, ne gerek var ki.
Biras gec yayinlaniyor
Uykum gelmez ise seyrederim.
4-5 sene önce de veriyordu
ama yeşil logo kullanmayı unutmuşlar, şimdiye kadar hep öyle olurdu
Şaşırmış bunlar o saatte eski maçları kim izler? koysunlar pazar günü gündüz saatlerinde millet izlesin efsane maçları.
neyapsın millet eski maçları onunyerine arjantin yada brezılya gibi liglerden maç ver o saatte .
Yayın akışında yer doldursun diye olsa gerek.Bi ara Supersport vardı,şifresiz yayın yaptığı son dönemlerinde eski lig maçlarını yayınlıyordu bunun benzeri.
Aslında makul saate koysalar izlenir, kaydedilir:) Show TV, Cine5 arşivindeki maçları sezon sezon özet olarak verseler tadından yenmez:).
Al işte hem geç saate koyuyorsun hem de koyduğun maça bak.Pazar günü olan yayın akışında 31.01.1997 tarihli Altay - Fenerbahçe maçı gözüküyor.Ben de heralde gollü bir maçtır umuduyla federasyonun sitesinden maçın sonucuna baktım.Sonuç Altay 0 - 0 Fenerbahçe :Ç .federasyon sitesindeki maç linki
Saat 19:00'da mı verilmesini bekliyorsunuz ? En mantıklısı da o zaten gece saatinde sonuçta ticari bir kanal gündüz veya prime-time'da yayınlamak doğru olmaz. Kim olsa o saatte yayınlardı bence gayet mantıklı...
Biraz önce Bologna-Galatasaray macina rastladim tesadüfen, sonlarina anca yetisebildim ama:( Yayin akisinda sadece "unutulmaz maclar" yazmak yerine, hangi mac oldugu da belirtilse daha faydali olur diye düsünüyorum.
aslında 22:00-23:00 saatleri civarında olursa iyi olurdu, mesela GS nin tarihi Leeds United maçlarını falan izlemek isterdim
CİNE5'in Arşivi Cok Sağlam 1995 İle 2000 Yılları Arası Neredeyse Yayınlamadığı Bi Maç Yoktu .. BU Arşivi Biraz Daha İyi Değerlendirebilirler ..
el cezire bu kanala yatırım yapmıyor anlaşılan