bu işlem hangi cihazlarda gecerli ?
supportta @K_K arkadaşın yapmış olduğu çalışmayı veriyorum ben uyguladım çok güzel cihaznız herhangi bir sebele kilitlenirse kumandadan mute tuşuna yaklaşık 5 saniye basarak hiç cihazın fişini çıkarıp takmadan cihazınız yeniden resatrt yapıyor ben ue de pb OE1.0 yazılımında denedim çok güzel çalışıyor bilmiyorum OE2.0 da çalışırmı bilinçli olarak cihaza arka arkaya komut verdim doğal olarak cihaz kilitlendi ben tarif edilen şekilde mute tuşuna 5 saniye basatım cihaz restart yaptı yani uygulama oluyor
vereceğim dosyayı zipten çıkarın:
ve cihaza bağlanın içindeki sadece etc /init.d yazan o dosyayının içindeki bootmisc.sh dosyasını etc/init.d içine atın ve chmod 755 yapın diğer dosyaya gerek yok cihazı yeniden başlatın denemek için kumandadan mute tuşuna 5 saniye basın cihaz yeniden başlıyor eğer herhangi bir sebebten kilitlenirse ayağa kalkıp cihazın fişini söküp takma derdinden kurtuluyoruz teşekkürler @K_K arkadaşım
mute tuşuna ye basılı tutma enigma restart (3-4 sn gibi basılı tutulacak)
power tuşuna basılı tutma cihaz restart.(3-4 sn gibi basılı tutulacak)
supporttan alıntıdır
Düzenleyen harkan : 10-12-2012 at 18:12
bu işlem hangi cihazlarda gecerli ?
Paylaşım için teşekkürler harkan abi müsait olduğum zaman solo modelinde deneyip sonucu buradan yazarım :ok:
HDF Image denedim olmuyor
Quad da denedim sonuç olumlu gerekli dosyaları gerekli dizinlere atıp CHMOD değerini 755 yapıp cihazı restart ettim.Ardından mute tuşunu ve standby tuşunu denedim çalışıyor
rar içerisinde bulunan her iki dosyayı belirtilen yerlere gönderip chmod değerlerini 755 yapınca solo modelinde de her iki tuş çalışmaktadır. :ok:
ve cihaza bağlanın içindeki sadece etc /init.d yazan o dosyayının içindeki bootmisc.sh dosyasını etc/init.d içine atın ve chmod 755 yapın diğer dosyaya gerek yok cihazı yeniden başlatın denemek için kumandadan mute tuşuna 5 saniye basın cihaz yeniden başlıyor eğer herhangi bir sebebten kilitlenirse ayağa kalkıp cihazın fişini söküp takma derdinden kurtuluyoruz teşekkürler @K_K arkadaşım
mute tuşuna ye basılı tutma enigma restart (3-4 sn gibi basılı tutulacak)
power tuşuna basılı tutma cihaz restart.(3-4 sn gibi basılı tutulacak)
Yukarıda Harkan abinin dediği gibi tek dosyayı attım yazdıklarının hepsini yaptım ama bende olmadı openmips OE2.0 da image kullanıyorum.
Düzenleyen batuhanx27 : 11-12-2012 at 17:00
italysat 076 imagede denendi sonuç olumlu işlem tamamdır.fişi tak çıkar yok artık.Teşekkürler program için Harkan bey
Düzenleyen murathoca : 11-12-2012 at 20:01
Atamadım Dosyanın içinde etc ve usr dosyaları çıkıyor bunları olduğu gibimi atıyoruz yoksa Harkan abinin dediği tek dosyayı ilgili yere atıyorum birtürlü olmuyor.
etc içerisinde olanı etc/init.d ye at, usr/bin içerisine de diğerini at, chmod değerlerini 755 yapıp deneyin
Teamred yaziliminda olumsuz olmadi.
openmipste çalışıyor birazdan openrsi kurup onda da deniyeceğim
link ölü yenileme sansi varmi acaba?
buradan indirebilirsin
Tesekkürler Scorpy usta
en güzel pluginlerden biri bence herhangi bir olumsuzlukta yerinden kalkmadan restart yapabileceğimiz plugin tam tembel işi :D bu arada teşekkürler scorpy hocam ben sonradan gördüm linkin öldüğünü bu ara baya meşgulüm openrsi de backup suiteyi bir türlü çalıştıramadım