merhaba arkadaslar yeni bi tv alacam ve bi sorum var hangi marka iyi oluyor (görüntü, ses,vs) alacam tv 150- 170 cm arasinda olacak.
simdiden tskler
para varsa sony 850- phılıps bence.
1. Sırada BANG&OLEFSEN
2. Sırada LOWE
Gerisi teferruattır.
samsung sevmem ama arkadaşlar yanlış anlamasın şu anda samsung teknolojisine kimse yetişemez .led tvde görüntü hastasıyım bu arada alacagız veya kullancağınız hd reseverde kaliteli olması gerekiyor.neden samsung dediğime gelince.phılpıs görüntü diğer led lere göre biraz mat tır tv seçiminde tv alırken bakacağınız insanların suratının uzaktayken net bir görüntü almaktır diğer tvleri kontrol ederseniz bu farkı göreceksiz.
1 sony 2 hitachı 3 panasonic 4lc
bende LG 7510 led 47- tv var yılbaşında iki yıl olacak. çök kontraslı ve arka işı ğı yusek olsun ısterım,
genelde memnun olmamlen beraber,ekranın her şeyı,yanı lambaları ,perdeler kapalı bıle ,pencere ışığını ayna gibı, her şeyı yansıtmasından çök şıkayetçıyım..
bu olay LG, samsunglarda fazlasıyla var!!! neden dersenız yayını parlak tutup mağazada muşterıye ka...mak
ben etrafıma plıhps, aldırıyorum, hepsıde memnun. fhp lerde 1. 500 kotras yazıyor, benımkin de kontras 1.3,000.000
kontrasları benımki kadar yuksek ışık verıyor .netlık,yanı keskinlık benden fazla..
bur da şımdı bır suru samsung ve LG hastaları taaruza geçeceğını tahmın edıyorum.. ben ! benım takım daha ıyı gibi maç muhabbetı yapmam.çünkü gözüm ve gönlüm yeterı kadar doymuş 45 senelık ta almanyadan buralara kadar epey tecrube edınmiş olarak yukarda ki bilgileri aktarmak ıstedım love asyayı taklıt eder ,teferruat fazla ,kalıte düşük..
sony,fllıps, ve japon markaları bence tercıh edılmelıdır..
samsung ES 8000 serisi öneririm
Panasonic VT serisi plazma tavsiye ederim...
iki yıl önce phılıps led tv aldım şahsen memnunum
EĞER USB den filim derdin yoksa kesinlikle sony şaşma ben pişmanım.saygılar
Herkes kendi kullandığı markayı tavsiye eder genellikle.Aslında ince teferruatlar dışında fazla fark olmadığından ünlü markaların hepsi olabilir.
sony varken digerleri hep ikinci planda kalır bence
Paneli keni yapan markaları öneririm lg samsung yada aoc a güveniyorsanız philips.
Benim sıralamam şu şekilde
1-Panasonıc VT50-st50-gt50
2-SONY HX 850 /920 ( Şiddetle tavsiye edilir))
Samsung ve LG den Uzak dur !!! Işık sız<ması ve bulutlanma gibi sorunlardan kafayı yersin +servisde sıkıntılı;;
samsung 3d led tv 102 cm gayet güzel
cevaplariniz icin cok teskekürler arkadaslar. bi arkadas sormus hangi recivervaniz var diye aletim Technisat HD8+. bide arkadaslar ön plana cikan markalar lg ve samsung degilmi bi arkadas yazmis plasma iyi diye sizce hangisi iyi led,lcd yada plasmami
not: bide arkadaslar ben usb full hd filim indirim tvde izlliyorum. cübkü benim simdiki alete yani philips de donmalar oluyor saygilar.
En güzeli sizin gidip mağazada test etmeniz arkadaşım ben lg nin son çıkan smart led tv serisinden kullanıyorum ve dediğiniz gibi filmleri usb üzerinden tv den izliyorum. Media player kısmında daha bugüne kadar sorun çıkarttığını görmedim. Ama görüntü işi kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Ben alırken aldığım güne özel hatırı sayılır bir indirim yakalamıştım nerdeyse ürünün üçte bire yakın fiyatında indirimle almıştım. O açıdan benim beklentilerimi karşılıyor ama son zamanda çok iddialı ürünler çıktı özellikle 3d gelmesiyle beraber bir çok ürün var piyasada. Buradan edindiğiniz bilgilerle gidin bir mağazada test edin ve kararı sizler veriniz.