Biraz daha ayrıntı lütfen. :wave:
vu+ultimo cihazıma flashfxp ile bağlantı sağlıyordum.son girişimlerde bağlantı sağlıyamıyorm.aynu işlemleri(ap yi-kullanıcı adı ve cihazdan aldığım şifreyi) yazdığım halde cihazla bağlantı sağlıyamıyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.flashfxp lisanslıdır.
Biraz daha ayrıntı lütfen. :wave:
laptop windows 7...başka nasıl bir ayrıntı mesala
Hangi imaj?
OpenWebIf kurulu mu?
Kuruluysa açık mı?
FTP aktif mi?
Daha sayayım mı? ; )
imaj openpli
OpenWebIf eklentilerde var ve açık
ftp den sabah server yükledim.daha sonra bağlantı sağlıyamıyorum.
Ağ ayarlarından DHCP Aktif mi?
benim modem bazen farklı ip verebiliyor cihaza
ürneğin bi gün 192.168.1.12 den bağlanırken ertesi gün 192.168.1.13 den bağlanıyor belki sizde de bu olabilir.
Düzenleyen sculpneo : 08-12-2012 at 18:46
bende de söyle bir sorun vardı.bende vu-solo var 4.2.4 vti image meoboot kullanıyorum ama vti 4.2.4 image da ftp ile bağlanıyorum ama webarayüzü ile web den bağlanamıyorum.dhcp açık gerçi açık olmadan da başka image da çalışıyordu.openweb açık ama yinede bağlanamıyorum nedendir acaba?
Önce cihazı BH'de açıp FTP'den imaj'ın kurulu olduğu klasöre gelip şu yı etc'nin içine yollayıp yeniden imaj'da açın. :wave:
hocam saygılar bu dosya gecen gün verdiğiniz dosya mı acaba?ftp bağlantı sorunu için vermiştiniz ya :)))
ilginize teşekkürler..image yeniden yükleyince sorun halledildi.önüme gelen bütün eklentileri yükleyince böyle olmuş herhalde