Merakla cevap yazacak arkadaş bekleniyor. Takipteyim. Bende aynı cihazı kullanıyorum henüz youtube a bile giremedim. Biri yazılım yükleme server girme ve ağ ayarları yputube google maps konularını resimli anlatım yaparsa süper olur.
Merhaba arkadaşlar,
Starcom Nano HD PRO 2500 cihaz aldım fakat internette o kadar gezmeme rağmen
server bilgilerinin nasıl girileceğini gösteren bir bilgiye raslamadım.
bilgisi kullanan var ise görsel resimli anlatabilrmi?:tflag:
index : Host 1
DURUM : Açık
IP : Buraya hangi ip nosu girilecek kend ip adersim mi yoksa server ıp si mi ?
port : örnek olarak
Hesap : örnek olarak
Parola : örnek olarak
ilgi alaka için teşekkür ederim.
Merakla cevap yazacak arkadaş bekleniyor. Takipteyim. Bende aynı cihazı kullanıyorum henüz youtube a bile giremedim. Biri yazılım yükleme server girme ve ağ ayarları yputube google maps konularını resimli anlatım yaparsa süper olur.
Uzun incelemeler sonucunda bağlantıyı sağladım.
bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için açıklama şeklinde yazıyorum.
Bu uyduyu kullanan arkadaşlar için yardımcı olur kanatindeyim.
Şimdi arkadaşlar örnek olarak, Server adresiniz : c:ccam.dyndns.tv:7777 marko10 mask11 olduğunu var sayarsak
URL : ccam.dyndns.tv (Bu kısım 2 şekilde bulunmaktadır, 1. IP 2. URL) kumandanın yan tuşu ile 1 ve 2. kısıma giriliyor. URL yi getiriseniz işlem tammalanıyor.
server : 7777
KULLANICI : marko10
ŞİFRE : mask11
kullanıcılara şimdiden hayırlı olsun :ok:
işlem tamamlayanlar bilgi verirse herkes yararlanmış olur.
Düzenleyen ozbutun : 12-12-2012 at 12:53
ben atlanta hd box takini yazdıgım halde cozmuyor aynı server acmıyor anlamadım gitti
bende bugun aldim cihazi şık bi cihaz yarın ya da persembe kurulacak serveriyle beraber aldim bakalim kullanip incelicem urun hakkinda bilgi veririm...
dostum domain,port,hesap ve parola bölümlerine ne yazacağız?url ve server demişsin.detaylı bi şekilde anlatır mısın?
oncelikle bir server almalısın mevcut serverin var mı ?
Bilmeyen Arkadaşlar için DAHA AÇIKLAYICI:
Menü-Cccam Ayarları
Index : HOST1 (birden fazla serveriniz olabilir ama ben 1 serveriniz oldugunu varsayıyorum...)
Durum : Açık
Domain : senin.serverden.aldigin.adres.com :) (ya da eger sayılı bir ip adresi aldiysan SARI tuşa basabilir ve DOMAIN kismini IP diye degistirebilirsin)
Port: serverinin portu
Hesap : serverdeki kullanici adin
Parola: serverdeki şifren
BU AYARLAR GİRİLDİKTEN SONRA MAVİ TUŞA BASARAK ''UYGULA'' DEYİP BİTİREBİLİRİZ...
İYİ SEYİRLER...
bu cihaz cccam , çalıştıran varmı?
Arkadaşlar Konuyu Hortlatcam Ama Sıkıntım var dediğiniz gibi yapıyorum fakat
Bağlantı Başarılı Diyor
Kanalları Göremiyorum Yardımcı Olabilecek olan var mı
Peki bu cihazın EMU su nasıl giriliyor. Şifreleri nasıl görebiliriz ?
Arkadaşlar bu cihazın son yazılımı varmı veya başka muadil yazılım ne yükleyebiliriz
4050 nasıl bir cihaz