Sinema tv'lerin frekansını iyi ayarlamak gerekiyor en ufak yağmur ve rüzgarda hemen gidiyor... 11664 H DVB-S/MPEG-4 8800 3/4
Bundan önce mesaj sayısının fazlalığı nedeniyle kapatılan konuyu bulabirsiniz.
Bu uydudaki popüler Bulsat paketinin yayın yaptığı "F2" beam'inin kapsama alanı;
Bunun yanı sıra bu uydudaki diğer yayınların yer aldığı F1 beam'inin kapsama alanı;
Bu uydunun S2 kapsama alanı;
Ayrıca; Yararlanabileceğiniz diğer bilgiler Flysat'ınadresindedir.
Düzenleyen badtempered : 05-12-2012 at 17:16
Sinema tv'lerin frekansını iyi ayarlamak gerekiyor en ufak yağmur ve rüzgarda hemen gidiyor... 11664 H DVB-S/MPEG-4 8800 3/4
Batıda öyle. Doğuya giitikçe sorun kalmıyor.
Ne gündüz ne de gece artık İstanbul'dan hiç sinyal alamıyorum. Bir ara sadece gece vardı. Sonra sinyal kaybı hiç olmamaya başladı. Şimdi ise hiç sinyal yok. Açıkçası çanak ile hiç oynamadım. Diğer tüm tplerdende sinyal alıyorum. Bulsat HD'ler dahil. Belki çok ince ayar yapmak gerekecek. Havalar ısınırsa denemek lazım.
niğdeden %90 sinyal alıyorum sinama tv larden çanak 150cm problem yok
Samsundan 90 lık çanakla bu s2 kapsama alanından faydalanabilirmiyiz ? Ve kanal içeriği zenginmidir emu ya ir....2 ile izlenirmi ?
BEN TURKSAT ÇANAĞINI KURCALAYIP kastamonudan 90 lıkla çok az bi frekans alabildim ben gişbi kastamonudan bulan varmı acaba
Ayar için s2 kapsama alanı türksatın ne tarafında acaba birde bu sinema tv şifrelimi ?k
Teşekkür ederim.Birde yukarı aşağı yada lnb ayarı nasıl olmalı samsundan 90 lıkla s2 yi alırmı ?
Önemli Not: Next 2000 Super - Nextstar 16500-Next 18500-Next 19500 , Next 2010 Tiger ,Next star 18000 fta usb ve next minix serisi olanlar Hellesat uydusundaki Bulsat kanallarını izleyebilirler..
Arkadaşlar bu not benim cihazın forum sitesinde yazıyodu.bende ayarladım hellasata cihazım Next star 18000 fta usb ama bulsat kanalları şifreli çıkıyo nasıl açarım bunları ???
39 hellasat sinema tv frekansı yuzde 45 ti diseq takınca sevıye 31 dustu kırılma oluyor dıger frekanslarda sorun yok diseq te sorun var dıyorum
sinema tv ler gitti
Sabah ve öğlen saatlerinde sinyal 50-55 lerdeydi ve yayın vardı. Deniz tvde de 70-75. Daha sonra hava kapadı ve şimdide yağışlı şu an hiç sinyal yok sinema tvlerde. Deniz tv yine 70-75 arası. Diğer tüm tplerde sinyal var. Üstelik bu uyduyu aparatla alıyorum. Kendime göre çanak en iyi ayarda diyebilirim. Çokta ellemek istemiyorum.
Sinema tv ler yerinde duruyor. Bir yere gitmediler.