vallahi ustad en iyisi harmony 1000 dediler aldim kaliteli bir cihaz ama cok komplike ve karisik ben pek kullanamadim en iyisi alacagin kumandayi iyice test edip oyle almak
yıl 2013 e geldi
elektronika aletler arttı evde. philips led tv. digiturk 9503 receiver, philips hmp3000 media player, yamaha soundbar, pioneer müzik seti
gibi ürünlerin hepsinin farklı uzaktan kumandaları var.
tavsiye edeceğiniz universal kumanda nedir? fiyat performans oranı en iyi olan
vallahi ustad en iyisi harmony 1000 dediler aldim kaliteli bir cihaz ama cok komplike ve karisik ben pek kullanamadim en iyisi alacagin kumandayi iyice test edip oyle almak
Merhaba,
Gözünüz kapalı alın ama söylemeden geçmemek lazım.Ürün çok çok iyi,ayarlarını güzel yapın sonra diğer kumandaları kullanmamak için herşeyi yaparsınız :)
Sevgiler
250 dolarmış biraz pahalı geldi :(
logitech en iyi diyebiliriz her fiyat gamında ürünü var uygun olanı alın
SONY nasildir acaba fikri olan var mi?
Ben bu ürünü 3 senedir kullanıyorum çok memnunum ama ekranlı olsun istedim onun için philips SRU 8015 aldım ama size sony tavsiye ederim oldukça fazla tuş ataya biliyorsunuz.ve pili inanılmaz uzun gidiyor pili takın ve unutun.ayrıca 3 değişik arka kapakda bedava geliyor tek tuşla butun cihazları açıyor ve kapatıyor öğreme yetisi hem kolay hemde yüksek ayrıca fiyatıda uygun.
Ben bu kumandayı yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Hem çocuğun elinde oyuncak gibi, kırılmadık yeri kalmadı ama hala çalışıyor ve evdeki bütün cihazları kumanda edebiliyorum.
Fiyatıda çok makul.
Düzenleyen s.savas : 11-12-2012 at 13:03
Bu yeni nesil Samsung MU 7400/8000 modellerinin kumandalarını küçültmek için sayı tuşlarını kaldırmışlar. Yaşı ilerlemiş olan kişiler kullanmakta zorlanıyor. :( Eski seri modellerin kumanları, yeni nesillerde kullanılmıyor. Yeni serilerde kullanılabilen, sayıları olan kumanda tavsiyeniz var mı? :smiles7:
Düzenleyen K_MURAT : 16-06-2018 at 13:39 Sebep: Seri numarası eklendi.
Sn. merterelektronik.
Bilgi için teşekkür ederim.
Sitenizde, "Tüm Samsung TV modellerine uyumludur" yazılmış ama yeni serilerde (MU 7400/8000) çalıştığından emin misiniz? Bu kumandanın tipi D serisi gibi eski kumandalara benziyor. Daha önce denediğimiz kumanda yeni serilerde çalışmamıştı, onun için sordum.
Not: Sayfanın son satırında yazan cümle:
"Sipariş vereceğiniz kumanda resimdeki kumanda ile tuşları birebir aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştıracaktır."
Bizim kumandanın resmi yukarı eklenmiştir. :ok: Verdiğiniz linkteki ile aynı değil. :smiles7:
Kolay gelsin.
Düzenleyen K_MURAT : 30-06-2018 at 18:14 Sebep: Resim eklendi.