Yazık aslında iyi bir sutör guard barcadan ne umutlarla geldi şimdi gönderilmeye çalışılıyor.Geri ispanya'ya dönerse şaşırmam bazı değerler burada anlaşılmıyor.
G.Saray Medical Park'ta kadroda düşünülmeyen Sloven skorer Jaka Lakovic, Katalan basınına konuştu..
Ergin Ataman'ın kadrosunda düşünmediği ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jaka Lakovic, Katalan basınına geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.
Sözlerine 'İspanya Ligi'ne dönmeyi isterim' diyerek başlayan Sloven forvet, 'Takımla beraber idmanlara çıkıyorum ancak koç beni sürekli görmezden geliyor, anlaşılan o ki kafasındaki planlarda ben yokum. Sanırım burada kalmak benim için iyi olmayacak. Avrupa'nın en iyi ligi olan ACB'ye dönmeyi çok isterim. Katalunya benim ikinci evim.' diyerek sözlerini noktaladı.
Hatırlanacağı üzere Jaka Lakovic, G.Saray'a gelmeden önce tam 5 sezon Barcelona forması giymişti.
ajansspor
Yazık aslında iyi bir sutör guard barcadan ne umutlarla geldi şimdi gönderilmeye çalışılıyor.Geri ispanya'ya dönerse şaşırmam bazı değerler burada anlaşılmıyor.
maçta oyunda olduğunda 2 kişi yanında geziyor o bile boşluk açar diğer oyunculara bencede uyum sağlayamadı.