ALLAH deriz...Bu söylentiler inşallah gerçek olur....
Arkadaşlar Sinema Tv'nin resmi Facebook sayfasında sorulan bir soruya verilen cevabı aynen aktarıyorum.
Acaba D-Smart 2013 yılına büyük süprizlerle mi girecek diye düşünmeye başladım. İlk önce 24Kitchen kanalının 12 Aralık 2012'de yayına başlayacağının açıklanması. Sonra Universal Networks kanallarının D-Smart'a geleceğine dair söylentiler. Son olarakta Sinema Tv'nin yaptığı açıklama.
Sizler ne dersiniz...?
ALLAH deriz...Bu söylentiler inşallah gerçek olur....
Süper olur :)
umariz gercek olur hd muzik kanalida gelir trace urban hd fena olmazdi dogrusu
Geç bile kalındı .
tivibu üzerinden sinema aşk sinema aksiyon izliyorum d smarttan da diğerlerini izlemiştim içerik aynı değişen bişey yok
sinema 1001 ve aileyi çok mu izliyorsunuz ki bir da aşk ve aksiyonu bekliyorsunuz.
kesin geliyodur yalan rüzgarı başladı...
gelse bile hangi frekansa gelicek?
dsmartla ortak kullanabilir belki tp leri.sd lerle hd leri ayırabilirler.
Sinema Tv Aşk Hd ve Aksiyon Hd Hellas sat 39 drecede var Türkce lisan secimi ile yayın yapıyor..
Düzenleyen coscos1222 : 29-11-2012 at 20:05
Benim anlamadığım zaten sinema aksiyon ve sinema aşk kanallarında ki gösterilen bir çok film zaten mevcut sineme tv kanallarında gösteriliyor. Zaten tekrarı bol olan bu kanallara ek olarak tekrarın tekrarı niteliğinde olacak kanalların gelmesi sevinilmesi gereken bir unsur mu?
Düzenleyen ser_karabulut : 29-11-2012 at 21:08
D smart=Söylenti
Bugüne kadar o kadar çok haber yayıldı'ki hangisi gerçek oldu?
İnşallah bu sefer çıkan her söylenti gerçek olur
Sinema kanallarının film kalitesi çoookk düşük 2 aydır açtığım yok, kalitesiz bir kaç film gelse ne gelmese ne?
D-Smart daha kaliteli kanallar getirmeli ve mevcut kanalların yayın kalitesini arttırmalı önce!
Bence aksiyon iyi olur çünkü aksiyon filmlerini seviyorum.