2.09.35 yazılımı ve öncesindeki yazılımlarda görüntü çok daha güzeldi...
dt modül için aldığım goldmaster 1050 hd cihazımın görüntü kalitesi biraz düşük geldi en iyi görüntü kalitesi olan yazılım hangisi bilgisi olan varmı görüntü kalitesi göreceli kavramdır ama gerçekten dreambox 500 hd ye göre çok fark var biraz daha iyileştirseler yeter yorumlarınızı bekliyorum
2.09.35 yazılımı ve öncesindeki yazılımlarda görüntü çok daha güzeldi...
Öncesini bilmemde ben yeni bir 1050 kullanıcısı olarak önce yazılımı güncelleyim diyerek v2.11.07 yazılımını yüklemiştim gerçekten görüntü eski dijital kaon ve dreambox 500s den çok kötü guya hdmi kablo ile görüntü alıyoruz.
Cihazın işlemci olarak çok daha iyi görüntü verebilme kabiliyeti olsa da, ne yazık ki gerekli yazılımsal iyileştirmeler yapılmıyor. Yeni yazılımlarda eskisine göre tuhaf bir bulanıklık ve netlik kaybı benzeri bir durum var....
En azından ALI işlemcililer gibi, dsmart modül ve server bağlayınca, cihaz kasılıp kalmıyor, donup kilitlenerek insanı deli etmiyor, ben bununla teselli buluyorum :) :)
goldmaster yazılımları ne yazık ki görüntü kalitesi açısından çok zayıf. skysat 2.11.18 yazılımını yükledim görüntü fena değil. forumda bir arkadaş atemio görüntüsü çok güzel diye yazmış ancak onu test edemedim. farklı yazılımları deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa güzel olur bence..
Görüntü kalitesi durumu gerçekten çok önemli bir konu..
Yinede şunu bilmekte yarar var GM nin yazılım konusunda bir etkisi var mı ??
Kendileri yazılımlara müdahale edebiliyorlar mı ? Etkinlikleri ne durumda ??
Ayriyetten söylemem gerekli 1050 benim elimdede mevcut cihazın üzerinde 1.09.35 yazılımı bulunmakta genel olarak görüntü performansı ve kalitesi iyi seviyelerde son yazılımları bilinçli olarak ben denemedim, ancak bazı muadil yazılımlar bulunmakta bunlarda iyi görüntü veren yazılımların olduğuda söylenmekte ne kadar doğrudur yükleyen arkadaşlar bilgi verebilirler tabiki..
2.09.35 orıjinal, eski yazılımdır cı+ sı yoktur,0 yazılımı değıştırenler, veya şımdıki yazılımı olanlar ,eski yazılıma dönme ımkanları bıldığım kadar yok tur!!!
zaten o yazılımı bulma ımkanıda yoktür, fırmadan daha evvel o yazılım çök ıstendı ,gerı dönülmez dıye cevaplar geldı,üstelıkte bu yazılımlen görüntü bakımında eskinın arasında bır fark yok dıye cevap aldık.
burda emfatıh nıklı arkadaş logo görüntusu çekıp burda yayınladı, şakşakçılır bende görüntü bozukluğu yok dıye yazılar yazdılar sonra o yazanlar ve bende cıhazları elden çıkardık!!!
bu versiyonun cı+ yazılımı yok,en iyi görüntü kalitesi olan cı+ yazılımı,OCTAGON_SF1008SEplus_HD_INTELLIGENCE_V109 14__02_08_11.rar
looder versiyonu 6.20 olmadığı için direk yüklenmez,kodunu aynı şekilde değiştirip yükleyebilirsiniz,modül gayet sorunsuz çalışır fakat serverde sorun olur...
bende yeni aldım sırf denemek için orjinal yazılımında görüntü berbat ama usbden enigma2 pkt yazılımı var görüntü süper inşallah böyle gider ortega yazılımı var en son
:) 42 Led lcd var bende gayet canavar gibi görüntü var hangi kanalda vs görüntü Kötü? @sahin956 ,
dsmart epg sorunu olmasa çok iyi olurdu..
epg ler Moduller ile Çıkmıyor sadece kendi cihazında çıkar . not: epg yayıncı kuruluş tarafından verilen bir bilgidir
e2 image ile sinema tv ler dahil dsmart modülde epgler sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.Ancak digitürk modülünü kullanamazsınız.