arkadaşlar
cihazda openmips yüklü cihaz kumandasında ch tuşu ile kanallar ekrana geliyordu şimdi o tuşa basınca kanal atlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
saygılar
Rica ederim yapabilmenize sevindim :ok:
Selamlar,
Yeni ve kurulumu hazır biçimde Gigablue 800 SE cihaz (server ve ip kurulumu yapımış olarak) aldım ancak sadece HOTBİRD uydusunu bağladım fakat herhalde birşeyleri eksik yaptığımdan çalıştıramadım konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Cihazı bugün hepsi digital'den aldım. Orada kanallar sorunsuz açıyordu, eve geldim sadece hotbird uydusunu bağladım çalışmadı. Yarın uyducu bir arkadaş getiriceğim üç tane çanak bağlatmayı düşünüyorum, türksat,hotbird ve astra 19 uyduları. Eğer sorun devam ederse tekrar mesaj yazarım. Cevap için teşekkürler.
tekkiran arkadasim
ch ust tusa basinca listeden once kanal degisiyor sonra liste geliyor sanki iki gorev birden yapiyor bunu cozme imkani varmi
saygilar
tekkıran kardeşim buton içerinden chanel+ chanel list chanel-chanel list yazıyor
saygılar
Selamlar
Dün foruma yazmıştım, Yeni aldığın gigablue 800 se cihaza server yüklü olduğu halde üç tane uydu ,Türksat.Hotbird ve Astra19 uydularını daizek 1-2 ve 3 nolu girişlere taktım ancak bir türlü kaydettiremedim ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Tşk.