slm bende openbox s16 hd lınux var cok temız lınux oldugu ıcın evdekıler kullanamıyor takas edermısın
Merhaba arkadaşlar elimde 1 senedir kulandığım atlanta hdbox var ama beğenmiyorum, belkide psikolojik.
İlk aldığımda iyice araştırmadan aldım fakat hafızasının 8MB olması bende takıntı haline galdi (saçma diyenler olabilir) ama ilk aldığımda film oynatır dendi takılmadan oynattığı hiçbir şey yok.
Sadece verdiği görüntü hoşuma gidiyor, bulunduğum yerdede istediğim cihazı bulamıyorum hafta sonları izmire gidebilirim.
Geçenlerde GM Spark gördüm menüsü falan hoşuma gitti ama tv ye verdiği görüntüyü beğenmedim, görüntüsü atlantaya yakın yada daha iyi olan, İP ce Pay.... harika olan cihaz önerirmisiniz.
slm bende openbox s16 hd lınux var cok temız lınux oldugu ıcın evdekıler kullanamıyor takas edermısın
Sizin açtığınız konuda destek yok yazmışlar vede tanımadığım bir cihaz.
yenı bır cıhaz en son yazılımda wıfı eklendı
openbox s16 forumdan ınceleyebılırsın
Düzenleyen pepsi22 : 27-11-2012 at 10:56
Türk forumlarında hiç rastlamadığım için çekincem var, ben etrafımda bol olan sıkıntı çekmeyeceğim, servisi elimin altında ürün arıyorum sağolun genede.
İmzamdaki Next 2000 Super HDTV olabilir. Kullanımı oldukça kolay ama, SDlerde görüntü kalitesi çok iyi değilse de yayın kalitesiyle de ilgili.
Sağolun bakacağım.
VU+ serilerine bak derim.. xtrend te olabilir
imzamdaki cihaz satılık bir incele istersen
Bu işler zevk işi olduğu için bir şey diyemeyeceğim, aynı damak zevki gibi, birinin beğendiğini biri beğenmiyor, ben 5000 ve 9000 olanları beğenmedim sanırım kullanılan imajdandır (tam ismini bilmiyorum) ama atlantadan görüntüsü kötü geldi (verdiği görüntü)
Ama Vu+ hiç izlemedim, bir kaç magazada bakmak istedim alacakmısın dedi, bende görmeden incelemeden, nasıl bir görüntü verecek bakmadan almam dedim, adamda uğraşamam dedi.
Bu Enigma olan cihazları alıp kurcalamayı seviyorum ama bana net pürüzsüz görüntüde lazım (bana göre).
Hafta sonları izmire iniyorum eğer izmirde gigablue satan yer varsa bakabilirim.
Atlanta 5000 serisi için bütün filmleri oynatır dediler oynatmadı, satana kadarmış demek ki.
Acaba gigablue de İPTv nasıl, takılma varmı (internetim sınırsız 8MB Kadar).
Gigablue se yi kaçırma derim cihazda yok yok uzun ben memnunum atlantadan bu cihaza geçersen kesin memnun kalırsın
2. el satan bölüm var bu forumda orada ara ara fırsat çıkıyor 320 tl ye arkadaşa se modelini kapattık:) iyi takip et o bölümü
İzmirden benim gibi kıl bir kullanıcı bulursam alırım neden olmasınki.
30 yıldır kullandığım müzik setim (artık bilgisayara bağlı ses sistemi olarak kullanıyorum) daha ilk günkü gibi, buzdolabım 25 yıllık sadece rengi soldu mutfakda aynen harika çalışmaya devam ediyor, yani herşeyime aşırı düşkünüm, çizik olmayacak, kumandası herşeyi ile mükemmel ürün bulursam alırım.
Afedersiniz ikinci el bölümü neresi oluyor bulamadım.
Burasımı acaba.