ip tv uyumlu,
görüntü süper, kayıt süper,
iki ay önce arkadaşa aldık;300 tl ben iki yıl önce 440 tl. ye almıştım.
Tavsiye ederim...
ip tv uyumlumu görüntü kalitesi nasıl kayıt yapıyormu piyasa fiyatı nedir sorularım bunlar
ip tv uyumlu,
görüntü süper, kayıt süper,
iki ay önce arkadaşa aldık;300 tl ben iki yıl önce 440 tl. ye almıştım.
Tavsiye ederim...
Düzenleyen terzi yalcın : 26-11-2012 at 15:55
ip tvler hiçbir zaman kapanmaz ,satıcı kapanabılır ama sıstem kapanamaz youtube engellemek gıbı düşün
ip tvde görüntü indiriyorsunuz sınırsız netiniz ve enaz 8mbit hızınız yoksa hiç girmeyin 2 saate kota aşar
bu arkadaş 2 modullu cihazlara kamoanya yaptı buraya bakın
çok memnunum gerek ip tv gerek normal yayınlarda süper cihazdır
Bu super ip tv yi biz niye izleyemiyoruz acaba. :D
arkadaşlar bende atlanta hd box var ama ben ipi tv izleyemiyorum nasıl bişey bu server kullanıyorum şuan
ip tv de hotbird uydusunda kaç kanal çekiyor bunlardan hd yayın yapan varmı sky polsat felan varmı
ip tv olayı için yetersiz bir cihaz atlanta hd box çünkü her formatı desteklemiyor sadece http linkleri çalıştırabilmektedir ileride yazılımsal bir ekleme yapılabilirmi derseniz firma yeni cihaz satmak varken niye yeni eklemelerle uğraşsın. birde şu konuya değinmek isterim uydu yayınları olarak kayıt konusunda yeterli bir cihaz ama iptv izlerken kayıt yapma şansımız yok yayını durdurma gibi bir alternatif yok ileri sarma vs...yani iptv olayında olması gereken şeyler cihazda bulunması zor gibi bir durum. Tv izlemek için çok güzel ama cihaz bu tür istekleri karşılamakta yetersizdir kısacası :) sıktıysam kusura bakmayın saygılar.
bu ip tv kullanımı nasıl oluyor her değiştirdiğin kanal için ip numarasımı girecen türksat için bile kısaca anlatırmısınız birde hotbird de kaç kanal çekiyor
ip tv olayın için en iyi örnek TİVİBU telekomun verdiği hizmet geçek iptv olayıdır sanırsam başka da bir firma yok bildiğim kadarı ile...hotbird de kaç kanal açar dersen hiç çekmez destek verilmiyor sanırım. Sağda solda verlilen iptv linkleri olarak adlandırılan linkler geçci linklerdir devamllılığı yoktur ve onları tek tek veya destekleyen cihazlara toplu olarak pc den atmaktadırlar veya cihazın eklenti indirebileceği bir adres varsa oradan günceleme şeklind olabilir...umarım açıklayıcı olmuştur.saygılar.
ikinci el yada sıfır chipbox al daha iyi bence.150-200 tl arası fiyatları ip tv de var.
Düzenleyen ibergun : 27-11-2012 at 19:23