Herhangi bir siyasi parti üyelik kaydınız bulunamadı.""
Bilgi için Teşekkürler..
ya da
Arkadaşlar yukarıdaki linkten siyasi parti üyeliğiniz var diye sorgulama yapabilirsiniz...
Hemen benim işim olmaz partiyle demeyin ben de aynı şeyi söylüyordum bir baktım AKP aktif üyesi yazıyor üyelik durum bilgilerimde benim partiyle martiyle hiç işim olmadı bu yaşıma kadar !
Düzenleyen ceeport123 : 26-11-2012 at 18:58
Herhangi bir siyasi parti üyelik kaydınız bulunamadı.""
Bilgi için Teşekkürler..
Bende çalışmadı sistem. "İletişim Problemi" dedi...
Banada mernıs projesı kapsamında bılgılerınız doğrulanamadı dıyor
Üyelik bilgilerinin gösterilmesi için Kişi kimlik bilgilerini doğrulamanız gerekmektedir
uyarısı çıktı
Bende de çalışmadı acaba sistem beni hangi partiye üye yapmış merak ettim şimdi.:)
menris yoğunmuş ondan .
Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Bağcılar Teşkilatı 2008/2 dönem aktif üyesi.
C****
Şu sıralar KPSS alımı var, özellikle memur olmak isteyenler mutlaka SİLDİRMELİDİR parti üyeliği bu çok önemli...
benmi de üyeliğim varmış sildirdim şu an yok gözüküyor
anlıyamadıgım bende deniyorum hata veriyorda başına gelanler yazsaydı üyelik varmı yokmu ve cok merak ediyorum calışırda cıkarsa bende ne cıkıcak
Çalışmıyor.
Üyelik bilgileri gösterilemez. Kişi TC kimlik bilgileri doğrulanamadı.
Bu yazı çıkıyor.
velevki üyelik var ama benim bu durumdan haberim yok ne olcak işinden izin alcan yol masrafı ve gününün icine edilcek sonuş kim yaptıyamı gitcek cok merak ediyorum ne gelcek başıma ki hic bir kuruma ne üyelik nede hayranlıgım vardır siyaset dersen midem bulanır benim icin varsa yoksa MUSTAFA KEMAL LİM var başka dogru tanımam anlamam
ben temiz cıktım arkadaşlar darası başınıza