evet arkadaşlar bendede oluyr şu anda dahi ana sayfadan giriş yapamadım başka konuyu sık kullanılanlara eklemiştim oradan buraya geldim şu anda anasayfadan giriş yapamıyorum
502 Bad Gateway 2gündür bu hatayı alıyorum siteye giriyorum sayfa açılmıyor tekrar tekrar girmeye çalışıyorum ne yapmam lazım sadece bu forumda oluyor
evet arkadaşlar bendede oluyr şu anda dahi ana sayfadan giriş yapamadım başka konuyu sık kullanılanlara eklemiştim oradan buraya geldim şu anda anasayfadan giriş yapamıyorum
dostlar problem devam ediyor ana sayfadan giremiyorum ,ana sayfaya buradan çıkamıyorum hapis kaldım burada imdaaattttt
Düzenleyen harkan : 23-11-2012 at 20:16
Aynen bazen karşıma geliyor
ilginç br problem gerçekten
Dün geceden beri 502 bad gateway hatasıyla defalarca kez bende karşılaştım, bazen forum sayfası geliyor ama bu sefer de alt ürün sayfaları açılmıyor. Özellikle dün gece uzun bir süre foruma giriş yapamadım.
çok gıcık bi sorun
Bu akşamüstü karşılaştım kısa bir süreliğine ben de...
Aynı sorun bendede oluyor hatta şu sıralar forumda bi yavaşlama söz konusu, sayfalar geç açılıyor.
Fuar zamanı yaklaşıyor ya arkadaşlar, muhtemelen ondan kaynaklanan bir sorundur.. Yıllardır ne onlar vazgeçti ne de biz :)
sevgiler..
Sorun bu aralar sıkça yaşanıyor. Birkaç lamerin işidir diye düşünmüştüm. :smiles7:
dün bu hatayı almıştık.
bende rastladım ama bugun olmadı
araplarmı ataga gecti yine
Bu işlerin altından hep Araplar çıkıyor zaten.
Şu anda yine aynı sorun var.
502 Bad Gateway
Forum ana başlıkları çıkyor...alt forumlar hiç yok,sadeleşmiş forumu izliyorum.