o maddiyatla yine iyi ayakta durdu bazı programlarıda hiç fena değil son 3 aydır digiturkte bile yayında
Bu kanal ulusaldır üstüne onlarca tv üredi bu bir türlü gelişmedi.. Lisede okuldan geldiğimde Tom ve jery yi bıkana kadar izlerdim.. beni üzen bi kanal..:crashs:
o maddiyatla yine iyi ayakta durdu bazı programlarıda hiç fena değil son 3 aydır digiturkte bile yayında
o maddiyatla diyorsunuz adamın kaç tane kanalı var kapatsın hepsini meltem ve mesaj kalsın içerik ve görüntüyü geliştirsin yok illa ot reklamı,ilaç reklamı 90ların yerel kanalı havası
yeşil sermayeden bahsediyoruz arkadaşlar. o maddiyat dediğimiz kanallar bir çok medya kuruluşundan zengin haberiniz olsun.
Bilerek geliştirilmiyor bence kazanılan paralar farklı alanlarda kullanılıyor
Haydar Başın kanalları bildiğim kadar..
izlediğim bir kanal değil
Copa Libertadores maclarini canli yayinladiklarinda izlerdim, şuan bu kanal bende yok.
:ok: :smiles34: aynen katılıyorum.. 10 tane ot yayınlayan tv yerine Mesajı haber Meltemi de İddialı bi kanal yapsın bencede
ellerinde karasal yayın lisansı var. isterlerse kanalı 50-100 milyon dolar gibi bir rakama satabilirler.
rana elik ve gülgün feyman bu kanalllarda.. eski starın iki önemli ana haber sunucuları.. bu kanllarda bulunmalarınıjn bir özel sebebi(uzan) varmıdır diye hep merak ederim...
uydu alıcımda listeye bile almadım
benimde listemde yok,hd yayina gecse bile izlicemi zannetmiyorum
en son alf i yayınladığında izledim sonrasında yüzüne bile bakmadım bu kanalın